ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΚΟ 70000356

Βραβείο “Reaction Excellence Awards 2018” στην ΕΛ.ΠΕ Κύπρου

Βραβείο για τη συνδρομή της στην ενδυνάμωση της νεολαίας και της κοινωνίας απέσπασε η Ελληνικά Πετρέλαια Κύπρου, στο θεσμό “REACTION Excellence Awards 2018”. Η τελετή πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, του υπουργού Παιδείας Κώστα Καδή, του υπουργού Δικαιοσύνης Ιωνά Νικολάου, του υπουργού Υγείας Γιώργου Παμπορίδη και του υπουργού Μεταφορών Μάριου Δημητριάδη.

Στο πλαίσιο του θεσμού βραβεύτηκαν δημόσιοι φορείς, οργανισμοί, τράπεζες, πρεσβείες και εταιρείες για την κοινωνική τους δράση, ενώ και ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας βραβεύτηκε για τη στήριξή του στις δράσεις της ΜΚΟ.

Η Ελληνικά Πετρέλαια Κύπρου εκπροσωπήθηκε από τον κ. Γιώργο Γρηγορά, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Ελληνικά Πετρέλαια Κύπρου, ο οποίος παρέλαβε το βραβείο, τον κ. Ανδρέα Στρατή, Ανώτερο Διευθυντή Πωλήσεων & Μάρκετινγκ, και τον κ. Παναγιώτη Ευαγγελίδη, Εκπρόσωπο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων.

Ο θεσμός των βραβείων διεξάγεται από τη Μη Κυβερνητική Οργάνωση REACTION Youth for the Prevention. Η Οργάνωση ιδρύθηκε το 2011 και αποτελείται από τη Μονάδα Οδικής Ασφάλειας, τη Μονάδα Δημόσιας Υγείας & Ασφάλειας, το Τμήμα Περιβαλλοντικών Μελετών και τη Μονάδα Προγραμμάτων Νεολαίας. Ο Πρόεδρος της REACTION κ. Μάριος Σταύρου εξήρε την κοινωνική προσφορά των βραβευθέντων και τις δράσεις τους με στόχο μία καλύτερη Κύπρο.