ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΚΟ 70000356

«Η ζωή είναι ταξίδια!»

Νέα προωθητική ενέργεια ξεκινάει από την ΕΚΟ!

«Η Ζωή είναι ταξίδια!»

Η μάρκα Ellehammer είναι εμπνευσμένη από την κληρονομιά ενός από τους πιο αξιοσέβαστους εφευρέτες του 20ου αιώνα τον Jacob Christian Hansen Ellehammer
(1871-1946).
Η νέα σειρά της Ellehammer Scandinavian βασίζεται σε 4 βασικές αξίες.
Με γνώμονα την Αντοχή, τη Πρωτοπορία, τη Πρακτικότητα και τη Ποιότητα λανσάρει ένα υλικό αντοχής με ματ εμφάνιση, πρακτικές τσέπες για gadget, δυνατότητα ενσωμάτωσης των προίόντων μεταξύ τους, έξυπνους και εργονομικούς χώρους αποθήκευσης, στιβαρή κατασκευή και όμορφη εμφάνιση συνδυασμένη πάντα με τη σταθερή ποιότητα που προσφέρει παντα η μάρκα Ellehammer.

Αποκτήστε την σειρά Ellehammer Scandinavian με έκπτωση έως και 71%.


Με αγορές καυσίμων κίνησης (95 EKOnomy Unleaded, EKO Racing 98, EKO Racing 100, Diesel EKOnomy, Diesel Double Filtered) από τα πρατήρια ΕΚΟ που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, συνολικής αξίας €10, παίρνετε 1 κουπόνι.

Όταν μαζέψετε τον απαιτούμενο αριθμό των κουπονιών, παρουσιάστε το φυλλάδιο με τα επικολλώμενα κουπόνια και πάρτε οποιοδήποτε προϊόν προτιμάτε από τη συλλογή Ellehammer Scandinavian, στην ειδικά μειωμένη τιμή, από τα πρατήρια EKO που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Ελάτε σε ένα πρατήριο EKO μέχρι και τις 02 Σεπτέμβριου 2018, και αποκτήστε τις μοναδικές αποσκευές Elle hammer Scandinavian!!!

Φυλλάδιο – Όροι και Προϋποθέσεις.