ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΚΟ 70000356

Έκδηλος ενθουσιασμός από τους συμμετέχοντες στο 2ο εκπαιδευτικό σεμινάριο City’s A.R.T, του προγράμμ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην πίστα Daytona, το Σάββατο 17 Ιουνίου, το δεύτερο σεμινάριο εκπαίδευσης μοτοσικλετιστών City’s A.R.T του προγράμματος ΕΚΟ Safe Rider Club.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου παρουσιάστηκαν οι βασικές αρχές οδήγησης μιας μοτοσικλέτας μέσω μιας απλής μεθοδολογίας, αλλά και της άρτιας τεχνικής κατάρτισης που διδάσκει το California Superbike School. Μέσω της σωστής επίβλεψης και διόρθωσης από τους πιστοποιημένους εκπαιδευτές του City's A.R.T. και τον Αρχιεκπαιδευτή του California Superbike School κ. Σπύρο Κούτρα, δόθηκε η δυνατότητα στους μοτοσικλετιστές να καλλιεργήσουν τη σωστή οδική συμπεριφορά. Με το πέρας του σεμιναρίου, όλοι οι συμμετέχοντες έφυγαν κατενθουσιασμένοι, τονίζοντας ότι παρότι είναι οδηγοί μοτοσυκλέτας για αρκετά χρόνια, αυτά τα οποία διδάχθηκαν αποτέλεσαν μια καινούργια εμπειρία για τους ίδιους.

Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια City’s A.R.T. από την ΕΚΟ, τελούν υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μοτοσικλετιστών (Κ.Ο.Μ) και τη στήριξη της Αστυνομίας Κύπρου και προωθούν την εμπέδωση της ανάγκης ασφαλούς οδήγησης.

Το επόμενο σεμινάριο CITY’S ART είναι προγραμματισμένο για τις 16 & 17 Σεπτεμβρίου στην πίστα Daytona.

Για συμμετοχές και πληροφορίες:
99-680630
99-678498
https://www.facebook.com/eko.cy/app/1257831524331902/