ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΚΟ 70000356

ΕΚΟ Smile App


To
ΕΚΟ Smile App δημιουργήθηκε, για να μετατρέψει τις συναλλαγές του καταναλωτή μέσα από τα πρατήρια της ΕΚΟ σε μια ακόμη πιο ευχάριστη εμπειρία, κάθε στιγμή της ημέρας. Πρόκειται για μια έξυπνη, ολοκληρωμένη ψηφιακή λύση για τα κινητά τηλέφωνα, που είναι διαθέσιμη δωρεάν από το Google Play και το App Store. Εκτός από την εξυπηρέτηση των πελατών της, στόχος της ΕΚΟ μέσω της συγκεκριμένης εφαρμογής είναι να συμμετέχει με ενεργό τρόπο στον ψηφιακό μετασχηματισμό, με απώτερο σκοπό να κάνει τη ζωή των καταναλωτών πιο εύκολη και, ταυτόχρονα, να τους επιβραβεύει.

Μέσω των λειτουργιών της, η νέα εφαρμογή ΕΚΟ Smile παρέχει στους χρήστες τις ακόλουθες δυνατότητες:

 • Ενεργοποίηση αντλίας
 • Ανέπαφη πληρωμή
 • Επιβράβευση
 • Αναζήτηση πλησιέστερου πρατηρίου
 
REGISTRATION SMILES
Κάνε εγγραφή και κέρδισε 10 Smiles. Συγκέντρωσε Smiles µέσα από τις αγορές σου σε όλα τα πρατήρια ΕΚΟ και εξαργύρωσέ τα µε καταπληκτικά προϊόντα, σε ειδικές τιµές!

BIRTHDAY SMILES
Έχεις γενέθλια; Σου φτιάχνουµε τη µέρα! Ανεφοδίασε το όχηµά σου και κέρδισε διπλά Smiles για κάθε λίτρο. Ακόµα, για κάθε 1 ευρώ σε αγορές προϊόντων από τα πρατήρια ΕΚΟ, κερδίζεις διπλά Smiles.

NAME DAY SMILES
Τώρα, έχεις διπλούς λόγους να χαίρεσαι την ηµέρα της ονοµαστικής σου γιορτής! Ανεφοδίασε το όχηµά σου και κέρδισε διπλά Smiles για κάθε λίτρο. Ακόµα, για κάθε 1 ευρώ σε αγορές προϊόντων από τα πρατήρια ΕΚΟ, κερδίζεις διπλά Smiles.

FUEL SMILES
Ανεφοδίασε το όχηµά σου µε αµόλυβδη βενζίνη 95 Οκτανίων, πετρέλαιο EKOnomy, κηροζίνη, αγροτικό πετρέλαιο και πετρέλαιο θέρµανσης Heating EKOnomy και κέρδισε 1 Smile ανά λίτρο!

PREMIUM SMILES X2
Ανεφοδίασε το όχηµά σου µε αµόλυβδη βενζίνη 98 Οκτανίων, 100 Οκτανίων και Diesel Avio Double Filtered και κέρδισε 2 Smiles ανά λίτρο!

AUTOGAS SMILES X3
Ανεφοδίασε το όχηµά σου µε Υγραέριο κίνησης AutoGas και κέρδισε 3 Smiles ανά λίτρο.

SHOPPING SMILES
Για κάθε 1 ευρώ σε αγορές προϊόντων ή υπηρεσιών (εκτός καυσίµων) από το κατάστηµα των πρατηρίων EKO που συµµετέχουν στο σχέδιο λαµβάνεις 1 Smile.

Κατέβασε το EKO Smile App 👉https://l.ead.me/bd2X92?fbclid και ζήσε με χαμόγελο!
#EKOCyprus #EKOSmileApp Το EKO Smile App έχει πολλά χαµόγελα να σου χαρίσει. Κατέβασε το τώρα.

   


Με κάθε αγορά σου -μέσω του EKO Smile App- οποιουδήποτε προϊόντος ή υπηρεσίας από τα πρατήρια ΕΚΟ Κύπρου, μπαίνεις κατευθείαν στην κλήρωση για να διεκδικήσεις μία από τις 4 Mercedes Benz A-Class A180 Hatchback Advanced Package, αξίας €42.550.
Μάθε τους πολλαπλούς τρόπους συμμετοχής σε κάθε κλήρωση:

  1. Για κάθε αγορά €25 και άνω σε καύσιμα μέσω της εφαρμογής «ΕΚΟ Smile» (οι χρήστες θα επιβραβεύονται με 1 συμμετοχή στο διαγωνισμό. (€25 = 1 συμμετοχή, €50 = 2 συμμετοχές, €75 = 3 συμμέτοχες και ούτω καθεξής).

  2. Για κάθε αγορά €25 και άνω σε μία απόδειξη που περιέχει αγορές καυσίμων και αγορές από το κατάστημα του πρατηρίου (εξαιρουμένου των καπνικών) μέσω της εφαρμογής «ΕΚΟ Smile» με 5 συμμετοχές στο διαγωνισμό. (€25 = 5 συμμετοχές, €50 = 10 συμμετοχές, €75 = 15 συμμέτοχες και ούτω καθεξής).

  3. Για κάθε αγορά €25 και άνω σε αγορές προϊόντων ή υπηρεσιών από το κατάστημα του πρατηρίου (εξαιρουμένου των καπνικών) μέσω της εφαρμογής «ΕΚΟ Smile» οι χρήστες θα επιβραβεύονται με 5 συμμετοχές στο διαγωνισμό. (€25 = 5 συμμετοχές, €50 = 10 συμμετοχές, €75 = 15 συμμέτοχες και ούτω καθεξής).

  4. Για κάθε αγορά €25 και άνω σε καύσιμα χρησιμοποιώντας την υπηρεσία ενεργοποίησης της αντλίας οι χρήστες θα επιβραβεύονται με 5 συμμετοχές στο διαγωνισμό. (€25 = 5 συμμετοχές, €50 = 10 συμμετοχές, €75 = 15 συμμέτοχες και ούτω καθεξής).

  5. Για κάθε αγορά €25 και άνω σε μία απόδειξη που περιέχει αγορές καυσίμων και αγορές από το κατάστημα του πρατηρίου (εξαιρουμένου των καπνικών) μέσω της εφαρμογής «ΕΚΟ Smile» χρησιμοποιώντας την υπηρεσία εξ’ αποστάσεως πληρωμή οι χρήστες θα επιβραβεύονται με 5 συμμετοχές στο διαγωνισμό. (€25 = 5 συμμετοχές, €50 = 10 συμμετοχές, €75 = 15 συμμέτοχες και ούτω καθεξής).

  6. Οι χρήστες έχουν δικαίωμα μετατροπής των smiles (ψηφιακών βαθμών) σε συμμετοχές στην κλήρωση.  Συγκεκριμένα για κάθε 25 smiles οι χρήστες θα λαμβάνουν 1 (μία) συμμετοχή στην κλήρωση.

Συνολικά θα πραγματοποιηθούν 4 κληρώσεις μέχρι το τέλος του 2023, γι’ αυτό ξεκίνα να κάνεις τις αγορές σου μέσω της έξυπνης εφαρμογής.

Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

Κατέβασε τώρα το EKO Smile App εδώ
Η συλλογή της Pyrex® είναι επιτέλους εδώ!Χάρη στα επαναστατικά της προϊόντα, η Pyrex® έχει γίνει ο ιδανικός συνεργάτης σου στην κουζίνα, ενώ ταυτόχρονα βοηθά εκατομμύρια νοικοκυριά να επιτύχουν τα τέλεια γεύματα. Ξεκινά σήμερα μαζί σου, στην κουζίνα σου, με υγιεινά, φρέσκα προϊόντα... μια πρόσκληση για να δημιουργήσεις τη δική σου συνταγή!
Η συλλογή είναι στη διάθεσή σου σε μεγάλες εκπτώσεις μέσα από το EKO Smile App!

Χρησιμοποίησε το EKO Smile App σε όλες τις συναλλαγές σου στα πρατήρια ΕΚΟ, συγκέντρωσε Smiles και εξαργύρωσε τα, για να αποκτήσεις την εκπληκτική συλλογή!

Κατέβασε τώρα το EKO Smile App 👉https://l.ead.me/bd2X92?fbclid
Αν στην κουζίνα σου αναζητάς πρακτικές λύσεις με μοναδικό στυλ σχεδιασμού, απόκτησε τώρα τις ηλεκτρικές συσκευές της Russell Hobbs! 


Η συλλογή είναι στη διάθεσή σου σε μεγάλες εκπτώσεις μέσα από το EKO Smile App!
Χρησιμοποίησε το EKO Smile App σε όλες τις συναλλαγές σου στα πρατήρια ΕΚΟ, συγκέντρωσε Smiles και εξαργύρωσέ τα, για να αποκτήσεις την εκπληκτική συλλογή!

Κατέβασε τώρα το EKO Smile App 👉 https://l.ead.me/bd2X92?fbclid