ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΚΟ 70000356

Η ΕΚΟ προσφέρει «πνοή ζωής» σε νεογνά που φιλοξενούνται στη ΜΕΘ του Μακάριου Νοσοκομείου

Η Εταιρεία Ελληνικά Πετρέλαια Κύπρου στηρίζει εμπράκτως τον αγώνα ζωής που δίνουν τα νεογέννητα μωρά στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Μακάριου Νοσοκομείου, προσφέροντας οικονομική βοήθεια.

Τα χρήματα συγκεντρώθηκαν ύστερα από φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου σάλας (futsal) που διοργανώθηκε μεταξύ εργαζομένων στην Ελληνικά Πετρέλαια Κύπρου, υπαλλήλων του δικτύου πρατηρίων, καθώς και πρατηριούχων / διαχειριστών.

Με τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, η ΕΚΟ στάθηκε αρωγός στην προσπάθεια για την αγορά ενός διαρινικού CPAP μηχανήματος, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για την υποστήριξη νεογνών με αναπνευστική δυσχέρεια.

Την επιταγή με το χρηματικό ποσό παρέδωσε η Συντονίστρια Μάρκετινγκ και Δημοσίων Σχέσεων της Εταιρείας Ελληνικά Πετρέλαια Κύπρου κα Μαρίνα Τζιακούρη, κατά τη συνάντηση που είχε με την Πρόεδρο του Συνδέσμου «Μωρά Θαύματα» κα Στέλλα Κυριακίδου, τον Διευθυντή Παιδιατρικής Κλινικής Δρ. Αβραάμ Ηλία και τη βοηθό Διευθύντρια Παιδιατρικής Κλινικής νεογνών του Μακάριου Νοσοκομείου κα Θάλεια Παπαδούρη.