ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΚΟ 70000356

Ιατρικοί Έλεγχοι στα Πρατήρια της ΕΚΟ

Τα απρόοπτα της ανθρώπινης υγείας πολλές φορές μας βρίσκουν απροετοίμαστους και ανίκανους να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις εκείνης της στιγμής. Συνήθως ένα πρόβλημα υγείας γίνεται αντιληπτό μέσα από τυχαίους ιατρικούς ελέγχους και είναι ήδη αργά για την αντιμετώπιση του. Αυτό συμβαίνει σε όλες τις ηλικιακές ομάδες και ανεξάρτητα από τις συνήθειες του κάθε ανθρώπου. Η έγκαιρη αντιμετώπιση των διαφόρων προβλημάτων υγείας βασίζεται στην έγκαιρη διάγνωση. 
Μετά από ένα προσεκτικό και δομημένο σχεδιασμό ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός REACTION Youth for the Prevention σε συνεργασία με την εταιρεία ΕΚΟ προχωρεί άμεσα στα πλαίσια του Εθνικού Προγράμματος Δημόσιας & Ατομικής Υγείας «ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ» στη διενέργεια μιας σειράς από φιλικούς ελέγχους και ενημέρωση του κοινού για θέματα Υγείας σε πρατήρια της ΕΚΟ σε όλη την Κύπρο. 
Οι έλεγχοι υγείας, που θα πραγματοποιούνται από εξειδικευμένο νοσηλευτικό ή/και ιατρικό προσωπικό θα αφορούν μεταξύ άλλων έλεγχο αρτηριακής πίεσης, έλεγχο σακχάρου, προκαταρτικό έλεγχο ακοής και προκαταρτικό έλεγχο όρασης. Η δράση θα διαρκέσει δυο μήνες και θα καλύψει όλες τις επαρχίες της Κύπρου.

Η ΕΚΟ δείχνει έμπρακτα την αγάπη και τον σεβασμό προς τους πελάτες της, μέσω του προγράμματος  Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της, που εδώ και χρόνια υλοποιεί με  διάφορες ενέργειες  κοινωνικής προσφοράς.