ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΚΟ 70000356

Παραμυθένια μέρα με την ΕΚΟ

Μια ξεχωριστή ημέρα διοργάνωσε η ΕΚΟ για περισσότερα από 500 παιδιά και τις οικογένειές τους από την επαρχία Λευκωσίας, την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου, στην Παραμυθούπολη της Λευκωσίας. Η ΕΚΟ, σε συνεργασία με κοινοτικά συμβούλια, σχολεία χωριών της επαρχίας Λευκωσίας και την Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής, προσκάλεσε τις οικογένειες σε μια «Παραμυθένια μέρα με την ΕΚΟ», με φόντο τη γιορτινή ατμόσφαιρα της Παραμυθούπολης. 


Η ΕΚΟ μερίμνησε προκειμένου να ναυλωθούν λεωφορεία για την μεταφορά των οικογενειών στη περιοχή, όπου απόλαυσαν ξέγνοιαστες στιγμές γεμάτες παιχνίδι και εκπλήξεις. Τόσο η Διεύθυνση, όσο και οι εθελοντές εργαζόμενοι της ΕΚΟ βρίσκονταν ήδη από νωρίς στον χώρο, επιφυλάσσοντας την πιο ζεστή υποδοχή και προσφέροντας δώρα σε μικρούς και μεγάλους.

“Η ΕΚΟ Κύπρου αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας. Τα τελευταία χρόνια έχουμε αναπτύξει συνεργασίες με ένα κύκλο κοινωνικών εταίρων υλοποιώντας δράσεις και πρωτοβουλίες που αποσκοπούν στη στήριξη ατόμων ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Στόχος της Εταιρείας με τη συγκεκριμένη δράση, είναι να προσφέρουμε τη χαρά των Χριστουγέννων και τη μαγεία του παιχνιδιού στα παιδιά, τα οποία το έχουν περισσότερο ανάγκη”, επεσήμανε σε δηλώσεις του ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΚΟ Κύπρου, κ. Γιώργος Γρηγοράς.

Η ΕΚΟ Κύπρου, ανταποδίδει στην κοινωνία την αγάπη και την προτίμηση που εισπράττει όλα αυτά τα χρόνια, προσφέροντας και στηρίζοντας εμπράκτως τα παιδιά, τους γονείς, την οικογένεια, την κοινωνία και ευρύτερα τον άνθρωπο.