ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΚΟ 70000356

Νέο υπερσύγχρονο πρατήριο καυσίμων ΕΚΟ στη Λακατάμια

Tο 97ο πρατήριο της ΕΚΟ Κύπρου, αποτελεί πλέον γεγονός! Λειτουργεί ήδη στην οδό Μελίνας Μερκούρη 22, στη Λακατάμια, υπό τη διεύθυνση της R.A.M. OIL Cyprus Ltd.

To νέο, υπερσύγχρονο πρατήριο ΕΚΟ διαθέτει όλη τη γκάμα των διαφοροποιημένων καυσίμων της ΕΚΟ, των αναβαθμισμένων καυσίμων EKO Racing 100 και Diesel AVIO, καθώς και τα υψηλής ποιότητας λιπαντικά ΕΚΟ και Castrol. Επιπρόσθετα, παρέχει υπηρεσίες όπως πλύσιμο αυτοκινήτων, διανομή πετρελαίου θέρμανσης και κηροζίνης, έλεγχο και αλλαγή λιπαντικού, καθώς και κατάστημα με όλα τα αναγκαία είδη για την κάλυψη των αναγκών ενός αυτοκινητιστή.

Σε δηλώσεις του, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΚΟ Κύπρου, κ. Γιώργος Γρηγοράς, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Το νέο πρατήριο ΕΚΟ αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις στον επισκέπτη, αφού κατασκευάστηκε με βάση τα νέα εταιρικά πρότυπα που δίνουν έμφαση στο ξύλο και τις γήινες αποχρώσεις. Και βέβαια, είναι επανδρωμένο με το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της ΕΚΟ για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών της Λακατάμιας, αλλά και των όλων των άλλων διερχόμενων οδηγών!»