Ακόμα μία διάκριση επιτυχίας για την ΕΚΟ Κύπρου… Έλαβε την πιστοποίηση Great Place to Work®!

Η ΕΚΟ Κύπρου ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια ότι έλαβε την πιστοποίηση Great Place to Work®, κατόπιν αξιολόγησης από το προσωπικό της. Συγκεντρώνοντας υψηλή βαθμολογία στο σημείο/δείκτη «Εμπιστοσύνη στις Ικανότητες της Διοίκησης», επιβεβαιώνει για ακόμα μία φορά τη διατήρηση ενός ασφαλούς και ανθρωποκεντρικού εργασιακού περιβάλλοντος που προωθεί τη συνεργασία, το ευχάριστο κλίμα και τις ευκαιρίες συνεχούς εκπαίδευσης.

Τα χαμόγελα όμως δεν σταμάτησαν εδώ, αφού η Εταιρεία έλαβε άκρως ικανοποιητική βαθμολογία και στους ακόλουθους δείκτες: «Τρόπος Αντιμετώπισης του Covid-19», «Υπερηφάνεια για Εργασία», «Αυξημένες Ευθύνες», «Θέλω να εργάζομαι εδώ για πολύ καιρό», «Η δουλειά μου, περισσότερο από μια δουλειά», «Θα σύστηνα την ΕΚΟ» και «Συνεισφορά στην Κοινωνία».

Για την απόκτηση της συγκεκριμένης πιστοποίησης, η ΕΚΟ πέρασε από διαδικασία αξιολόγησης από το ανθρώπινο δυναμικό της. Βασίστηκε στο ανώνυμο ερωτηματολόγιο Trust Index©, το οποίο επικεντρώνεται σε πέντε άξονες: την αξιοπιστία, τον σεβασμό, τη δικαιοσύνη, την υπερηφάνεια και τη συντροφικότητα. Ο συνδυασμός τους συνθέτει τη συνολική εμπειρία που βιώνει, καθημερινά, κάθε εργαζόμενος στο περιβάλλον εργασίας του.

Έτσι η ΕΚΟ, σύμφωνα αυτά τα δεδομένα, κατέκτησε μία θέση στο ‘Cyprus’ Best Workplaces List 2022’, γεγονός που αποτελεί επιβράβευση των συνεχών προσπαθειών της να διατηρεί σε μόνιμη βάση ένα ασφαλές, αξιοκρατικό και φιλικό εργασιακό περιβάλλον.

Αναμένοντας, λοιπόν, την ανακοίνωση της θέσης που κατέκτησε η ΕΚΟ στο ‘Cyprus’ Best Workplaces List 2022’, ο κος Γιώργος Γρηγοράς, Διευθύνων Σύμβουλος της της εταιρείας ΕΚΟ Κύπρου, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Κινητήρια δύναμη της ΕΚΟ είναι οι άνθρωποί της, γι’ αυτό και η πιστοποίηση Great Place to Work® αποτελεί σημαντική και ιδιαίτερα τιμητική διάκριση για την Εταιρεία! Ευχαριστούμε θερμά το προσωπικό για την εμπιστοσύνη που επιδεικνύει προς τα μέλη της διοίκησης και την πολιτική της Εταιρείας και με την ευκαιρία αυτή, θέλουμε να επισημάνουμε ότι πρόκειται για μία πιστοποίηση που μας γεμίζει με αίσθημα υπερηφάνειας, χαράς και ευθύνης. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της διαχρονικής στρατηγικής μας εντάσσεται και η αδιάλειπτη αναβάθμιση του εργασιακού περιβάλλοντος! Επομένως, δεν επαναπαυόμαστε ποτέ. Συνεχίζουμε δυναμικά να υιοθετούμε και να εφαρμόζουμε σύγχρονες και ευέλικτες πρακτικές, για να διασφαλίζουμε τα επίπεδα υψηλής απόδοσης των εργαζομένων. Καταληκτικά, το χαμόγελο των ανθρώπων μας και η ευχάριστη διάθεσή τους, είναι και θα είναι πάντοτε η μεγαλύτερη επιτυχία μας».