ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΚΟ 70000356

ΕΚΟ racing 100 - Εvent 100 οκτανίων

Μία μοναδική βραδιά “100 οκτανίων” διοργάνωσε την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου η Ελληνικά Πετρέλαια Κύπρου για τους λάτρεις του ξεχωριστού, μετατρέποντας το Garden Day & Night στη Λευκωσία σε ένα χώρο που απόπνεε αέρα από ΦΟΡΜΟΥΛΑ. Εκεί, υποδέχτηκε τους καλεσμένους της οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους δέκα τυχερούς νικητές, που θα ταξιδέψουν στην Αυστρία, και θα ζήσουν μια συναρπαστική εμπειρία οδηγώντας πραγματική Formula 4, στη πίστα Red Bull Ring, στο Spielberg.

Καλεσμένοι ήταν και πρατηριούχοι της Ελληνικά Πετρέλαια Κύπρου. Δύο από τους πρατηριούχους βραβεύτηκαν για τις περισσότερες πωλήσεις ΕΚΟ Racing 100 για την περίοδο Μαρτίου - Αυγούστου 2018.

Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν μία ευχάριστη βραδιά με μουσική από ηλεκτρονικό βιολί και dj, πλούσιο κοκτέιλ, και διασκέδασαν με τα παιχνίδια Playstation F1, και SCALEXTRIC. Στο χώρο είχε στηθεί ειδικά για το event το αυτοκίνητο τύπου ΦΟΡΜΟΥΛΑ που έφτιαξαν οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Frederick στη Λευκωσία σε συνεργασία με τα Ελληνικά Πετρέλαια Κύπρου.