ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΚΟ 70000356

Η ΕΚΟ κέρδισε ξανά τις εντυπώσεις στην έκθεση αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας “Boyz StuffShow 2021”

Για ακόμα μία χρονιά η ΕΚΟ συμμετείχε δυναμικά στο “Boyz StuffShow 2021”, το event - θεσμό για τους λάτρεις της αυτοκίνησης και του motorsport που πραγματοποιήθηκε στους χώρους της Κρατικής Έκθεσης στη Λευκωσία για ένα μοναδικό διήμερο, το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Νοεμβρίου. Χιλιάδες επισκέπτες τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους, με το υπερσύγχρονο περίπτερο της ΕΚΟ να κερδίζει σταθερά τις εντυπώσεις.

Το “Boyz StuffShow” αποτελεί τη μεγαλύτερη έκθεση που διοργανώνεται στην Κύπρο γύρω από τον μηχανοκίνητο κλάδο. Εντυπωσιακά αυτοκίνητα, μοναδικά supercars rally, drif, dragster, νέα μοντέλα αλλά και vintage, μοναδικά ηχοσυστήματα και πολλά άλλα συνέθεταν το μοναδικό σκηνικό της εκδήλωσης. Από το πρόγραμμα δεν έλειπαν οι ενημερωτικές δράσεις από εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον ευρύτερο τομέα της μηχανοκίνησης.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του διημέρου το παρών έδωσαν και οι ειδικοί της ΕΚΟ, για να ενημερώσουν το κοινό από κοντά για τη σειρά των τεχνολογικά προηγμένων καυσίμων και, ειδικότερα, των διαφοροποιημένων προϊόντων EKO Racing 100 και Diesel Avio Double Filtered, καθώς και για την πλήρη σειρά των κορυφαίων λιπαντικών ΕΚΟ και φυσικά για την πολυβραβευμένη εφαρμογή ΕΚΟ Smile που διευκολύνει την καθημερινότητα των πελατών της ΕΚΟ και τους προσφέρει συνεχώς προνόμια.

Ραδιοφωνικοί παραγωγοί του “Ράδιο Πρώτο” αναμετέδιδαν ζωντανά το παγκοσμίου φήμης σεμινάριο ασφαλούς οδήγησης μοτοσυκλέτας “City’s A.R.T.” του προγράμματος EKO Safe Rider Club, το οποίο πραγματοποιήθηκε στον χώρο της έκθεσης. Μία πρωτοβουλία στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της ΕΚΟ Κύπρου, που έχει ως στόχο τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων στη χώρα μας.

Από την πλευρά της ΕΚΟ Κύπρου, ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Γιώργος Γρηγοράς ευχαρίστησε το κοινό που αγκάλιασε για ακόμα μία φορά τη διοργάνωση, καθώς και όλους όσους συμμετείχαν για την υλοποίησή της. “Η καινοτομία και η ποιότητα είναι δύο έννοιες άρρηκτα συνδεδεμένες με τη φιλοσοφία της ΕΚΟ Κύπρου”, ανέφερε σχετικά με το επίπεδο της εκδήλωσης, τονίζοντας ότι η ΕΚΟ θα είναι πάντα στο πλευρό των οδηγών, προκειμένου να τους ενημερώνει για τα νέα καύσιμα της εταιρείας και τις πρωτοπόρες υπηρεσίες, που μπορούν να βελτιώσουν την καθημερινότητά τους.