ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΚΟ 70000356

Η ΕΚΟ Κύπρου καινοτομεί και πάλι, με την έξυπνη, πρωτοποριακή εφαρμογή “ΕΚΟ Smile”
Η ΕΚΟ Κύπρου πρωτοπορεί για ακόμα μια φορά, λανσάροντας την πρωτοποριακή εφαρμογή “ΕΚΟ Smile”, που δημιουργήθηκε για να διευκολύνει την καθημερινότητα των καταναλωτών και να χαρίσει περισσότερα χαμόγελα.

Η ΕΚΟ Κύπρου, ως Εταιρεία πρότυπο στον τομέα των πετρελαιοειδών, φροντίζει να αναβαθμίζει συνεχώς τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της και να προσφέρει στους καταναλωτές άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση. Με τις τεχνολογικές τάσεις να εξελίσσονται ραγδαία και τις ανάγκες της αγοράς να διαμορφώνονται ανάλογα, επιδιώκει να αξιοποιεί όλα τα σύγχρονα μέσα για να κάνει την αγοραστική εμπειρία του καταναλωτικού κοινού πιο εύκολη και πιο ευχάριστη.

Η νέα εφαρμογή “ΕKO Smile” είναι μια «έξυπνη», ολοκληρωμένη ψηφιακή λύση για τα κινητά τηλέφωνα, που είναι διαθέσιμη δωρεάν από το Google Play και App store και δημιουργήθηκε για να μετατρέψει τις συναλλαγές του καταναλωτή μέσα από τα Πρατήρια ΕΚΟ σε μια εμπειρία ακόμη πιο ευχάριστη, κάθε στιγμή της ημέρας.

Μεταξύ άλλων, η εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα πληρωμής καυσίμων και ενεργοποίησης της αντλίας μέσα από το αυτοκίνητο, ενώ κάθε φορά που οι καταναλωτές ανεφοδιάζονται με καύσιμα, ή προβαίνουν σε αγορές άλλων υπηρεσιών, ή προϊόντων, από το κατάστημα του πρατήριου, επιβραβεύονται με Smiles, δηλαδή ψηφιακούς βαθμούς τους οποίους μπορούν να εξαργυρώσουν σε προϊόντα καταλόγου με ειδικά μειωμένες τιμές.

Η επίσημη παρουσίαση της πρωτοποριακής εφαρμογής “EKO Smile” έγινε κατά τη διάρκεια δημοσιογραφικής διάσκεψης που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 9 Μαρτίου, στην αίθουσα του Microsoft Innovation Centre του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, παρουσία συνεργατών της Εταιρείας και εκπροσώπων των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

«Με όραμα και συγκεκριμένες δράσεις υλοποιούμε τον Στρατηγικό μας σχεδιασμό, που θα επιτρέψει στην Εταιρεία να διατηρηθεί στην κορυφή της κυπριακής αγοράς, ως ένας οργανισμός που καινοτομεί διαρκώς και ηγείται τεχνολογικά. Στο πλαίσιο αυτό, δημιουργήθηκε και η έξυπνη εφαρμογή “ΕΚΟ Smile” που αποβλέπει στην αμεσότερη, ταχύτερη και πιο ευχάριστη αγοραστική εμπειρία των καταναλωτών μέσα από τα πρατήρια ΕΚΟ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γρηγοράς, Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Κύπρου. Όπως υπογράμμισε, «στόχος της ΕΚΟ είναι να μετέχει ενεργά στον ψηφιακό μετασχηματισμό, που θα κάνει την ζωή των καταναλωτών πιο εύκολη και συνάμα θα τους επιβραβεύει».

Το λανσάρισμα της εφαρμογής “ΕΚΟ Smile” συνοδεύτηκε με την έναρξη μεγάλου Διαγωνισμού, στον οποίο οι χρήστες θα έχουν το δικαίωμα να λάβουν μέρος σε κλήρωση για ένα από τα 3 αυτοκίνητα HYUNDAI TUCSON 1.6MPi PETROL 132PS STYLE PLUS MANUAL, με τιμή λιανικής πώλησης €20,900.