ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΚΟ 70000356

Η ΕΚΟ, μaς βάζει στους γρήγορους ρυθμούς του κόσμου του μηχανοκίνητου αθλητισμού

Πάθος και δύναμη στην αγωνιστική πίστα του 2ου Τime Αttack από την EKO!

Η ΕΚΟ Κύπρου στήριξε το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Time Attack, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου. Οι οδηγοί διαγωνίζονται στην πίστα με στόχο τον καλύτερο δυνατό χρόνο, με την υπεροχή της “ΕΚΟ RACING 100”, της μόνης βενζίνης 100 οκτανίων στην Κύπρο, κάνοντας τις συναρπαστικές αυτές διαδρομές, ακόμη πιο απολαυστικές για τους απανταχού λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού!

Ο 2ος αγώνας του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Τime Αttack από την EKO, πραγματοποιήθηκε στις 30 Ιουνίου στον οποίο οι θεατές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τους διαγωνιζόμενους οδηγούς, στη μοναδική πίστα ταχύτητας στην Κύπρο, την Achna Speedway.

Διαγωνίστηκαν σε αυτό, συνολικά 41 συμμετέχοντες από διάφορες κατηγορίες, ενώ τον αγώνα παρακολούθησαν εκατοντάδες φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού μαζί με τα παιδιά τους, δημιουργώντας μια φαντασμαγορική ατμόσφαιρα στην πίστα, με απόλυτη ασφάλεια.

Τους νικητές βράβευσε η κα Μαρίνα Τζιακούρη Συντονίστρια Μάρκετινγκ της ΕΚΟ Κύπρου.

Με αυτή τη χορηγία, η ΕΚΟ, στηρίζει έμπρακτα και με θέρμη τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και παρέχει στον κόσμο του την ευκαιρία να ζήσει από κοντά, μια μοναδική εμπειρία 100 Οκτανίων που μόνο η ΕΚΟ Racing 100 μπορεί να προσφέρει!