ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΚΟ 70000356

Η ΕΚΟ, μας βάζει στους γρήγορους ρυθμούς του κόσμου του μηχανοκίνητου αθλητισμού

Πάθος και δύναμη στην αγωνιστική πίστα του 1ου Τime Αttack από την EKO!

Η ΕΚΟ Κύπρου στήριξε το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Time Attack, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου. Οι οδηγοί διαγωνίζονται στην πίστα με στόχο τον καλύτερο δυνατό χρόνο, με την ασύγκριτη δύναμη της “ΕΚΟ RACING 100”, κάνοντας τις συναρπαστικές αυτές διαδρομές, ακόμη πιο απολαυστικές για τους απανταχού λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού!

Ο 1ος αγώνας του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Τime Αttack από την EKO, πραγματοποιήθηκε στις 7 Απριλίου στον οποίο οι θεατές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τους διαγωνιζόμενους οδηγούς, στη μοναδική πίστα ταχύτητας στην Κύπρο, την Achna Speedway.

Διαγωνίστηκαν σε αυτό, συνολικά 36 συμμετέχοντες από διάφορες κατηγορίες, ενώ τον αγώνα παρακολούθησαν εκατοντάδες φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού μαζί με τα παιδιά τους, δημιουργώντας μια φαντασμαγορική ατμόσφαιρα στην πίστα, με απόλυτη ασφάλεια.

Εκπρόσωποι της ΕΚΟ Κύπρου, του μεγάλου χορηγού της διοργάνωσης, παρέστησαν στην εκδήλωση και βράβευσαν τους μεγάλους νικητές.

Με αυτή τη χορηγία, η ΕΚΟ, στηρίζει έμπρακτα και με θέρμη τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και προσφέρει στον κόσμο του την ευκαιρία να ζήσει από κοντά, μια μοναδική εμπειρία 100 Οκτανίων που μόνο η ΕΚΟ Racing 100 μπορεί να προσφέρει!