ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΚΟ 70000356

H EKO στηρίζει την οικονομία, συμβάλλει στην κοινωνική υπευθυνότητα
Η ΕΚΟ για μια φορά ακόμη διακρίθηκε για την προσφορά της στον κοινωνικό τομέα και ειδικότερα στον τομέα που αφορά στην ενίσχυση των ατόμων με σπάνιες γενετικές παθήσεις, συμβάλλοντας αποφασιστικά στη δημιουργία της Αλυσίδας Χαμογελαστών Ανθρώπων.

Η φύση με έκανε σπάνιο ενώ ΟΛΟΙ εσείς με κάνετε δυνατό! !!! ήταν το σύνθημα που προώθησε στην εκδήλωση ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Σπάνιων Γενετικών Παθήσεων με αφορμή τη Παγκόσμια Ημέρα Σπάνιων Παθήσεων.

Την Κυριακή, 20 Μαρτίου 2016, σ’ ένα πανηγύρι χαράς, κεφιού και παιχνιδιού, σχηματίστηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η μεγαλύτερη δυνατόν Αλυσίδα Χαμογελαστών Ανθρώπων, στην Ελεύθερη Αμμόχωστο, στον παραλιακό πεζόδρομο του Δήμου Παραλιμνίου στον Πρωταρά.

Αφετηρία της εκδήλωσης ήταν ο παιδότοπος που βρίσκεται στον πεζόδρομο κοντά στο “Fig Tree Bay” ενώ την Αλυσίδα ενίσχυσαν και ο Όμιλος Κλασσικών Mini που τερμάτισε  στο σημείο της εκδήλωσης, καθώς και ο Κυπριακός Σύνδεσμος Ιδιοκτητών και Φίλων Φουσκωτών Σκαφών που παρουσίασε τη δική του αλυσίδα στα «Μοναδικά Χαμόγελα» κατά μήκος του παραλιακού θαλάσσιου μετώπου!

Ο πανύψηλος ξυλοπόδαρος, το φουσκωτό και πολλές άλλες και ευχάριστες εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους, φώτισαν περισσότερο τα πρόσωπα, χαρίζοντας περισσότερα Χαμόγελα!

Την Αλυσίδα προέβαλε η τηλεόραση Σίγμα και το Ράδιο Πρώτο που χάρισε από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 14:00 το απόγεμα, ένα 3ωρο livelink  με πολλά χαμόγελα και χαρούμενη μουσική. 

Την Κυριακή 20 Μαρτίου 2016 σχηματίστηκε η μεγαλύτερη δυνατόν αλυσίδα χαμογελαστών ανθρώπων σε συμπαράσταση των ατόμων με σπάνιες γενετικές παθήσεις.

Η ΕΚΟ είναι υπερήφανη για τη συμβολή της.