ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΚΟ 70000356

Μαραθώνιος Λεμεσού

Η ΕΚΟ συμμετέχει στον Εταιρικό Δρόμο 5 χλμ του Μαραθώνιου Λεμεσού και ενισχύει οικονομικά τον ίδρυμα «Ελπίδα» για παιδιά με καρκίνο και λευχαιμία.

H προσφορά και η υπεύθυνη στάση απέναντι στο κοινωνικό σύνολο είναι αναπόσπαστο μέρος της κουλτούρας και της στρατηγικής της ΕΚΟ Κύπρου.  
H EKO με πολλές πρωτοβουλίες της δίνει δυναμικά το παρόν της σε θέματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. 
Αναγνωρίζει την ευθύνη που της αναλογεί, απέναντι στην κοινωνία και είναι δίπλα σε ενέργειες που προβάλλουν τη Κύπρο διεθνώς και αναδεικνύουν το επίπεδο του πολιτισμού μας.  
Συνάμα μέσα από το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης έχει αναπτύξει προγράμματα και δράσεις όπου ενισχύει οικονομικά ιδρύματα και ευπαθείς κοινωνικές ομάδες του πληθυσμού.
Στις 29/03/2015 ομάδα εθελοντών της ΕΚΟ που αποτελείτο από άτομα από τα κεντρικά γραφεία και τις εγκαταστάσεις Λάρνακας, έτρεξαν μαζί με εθελοντές του ιδρύματος «Ελπίδα» για παιδιά με καρκίνο και λευχαιμία στον Εταιρικό Δρόμο 5χλμ του 9ου Διεθνούς Μαραθώνιου Λεμεσού με στόχο την οικονομική ενίσχυση του ιδρύματος.  
Στο τέλος του Μαραθωνίου ο Ανώτερος Διευθυντής Πωλήσεων και Μάρκετινγκ της ΕΚΟ κ. Ανδρέας Στρατής, στην παρουσία άλλων Διευθυντών και  υπάλληλων της ΕΚΟ και μελών του ιδρύματος, προσέφερε το ποσό των €3000 στην κ. Άντρεα Παπαδοπούλου μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ιδρύματος «Ελπίδα».