ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΚΟ 70000356

Τιμητική πλακέτα στην ΕΚΟ για τις υπηρεσίες της στον Προσκοπισμό

Τιμητική πλακέτα για τις υπηρεσίες της στον Προσκοπισμό απέσπασε η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Κύπρου, κατά τη διάρκεια διοργάνωσης που διεξήχθη στο πλαίσιο των Εορτασμών του Αγίου Γεωργίου, Προστάτη των Προσκόπων. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 21 Απριλίου στην Ευρύχου, παρουσία του Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης κ. Ιωνά Νικολάου, του Δημάρχου Μόρφου κ. Βίκτωρα Χατζηαβραάμ και Προέδρων των κοινοτικών συμβουλίων της περιοχής.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Κύπρου εκπροσωπήθηκε από τον κ. Γιώργο Γρηγορά, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρείας, ο οποίος παρέλαβε από τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης κ. Ιωνά Νικολάου την ειδική πλακέτα για την υποστήριξη που παρέχουν τα Ελληνικά Πετρέλαια προς το Σώμα Προσκόπων Κύπρου. Κατά τη διάρκεια της απονομής, ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης αναφέρθηκε στον σημαντικότατο ρόλο του Προσκοπισμού, ως ενός από τους πιο σημαντικούς πυλώνες που λειτουργούν μέσα στην Κυπριακή κοινωνία για την πρόληψη της νεανικής παραβατικότητας.

Η εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Κύπρου, υποστηρίζει διαχρονικά τις αρχές και τις αξίες που πρεσβεύει ο Προσκοπισμός και αποτελεί ένα από τους κύριους χορηγούς του Σώματος Προσκόπων. Για την φετινή περίοδο έχει αναλάβει σειρά πρωτοβουλιών για την ενίσχυση του προσκοπισμού, ανάμεσά τους και την υποστήριξη των εκπαιδεύσεων των βαθμοφόρων στελεχών του Σώματος Προσκόπων Κύπρου, χορηγώντας ένα σημαντικό τμήμα του κόστους των εκπαιδεύσεων.