Το Diesel Avio, διαθέσιμο τώρα σε 63 πρατήρια ΕΚΟ!

H EKO, ανταποκρινόμενη στην ανάγκη των καταναλωτών για το καύσιμο Diesel κίνησης που δίνει τη μέγιστη απόδοση αλλά και την απόλυτη καθαρότητα του κινητήρα, επέκτεινε τη διάθεση του EKO DIESEL Avio Double Filtered σε ακόμη 21 πρατήρια.

Το Diesel Avio λανσαρίστηκε στη Κυπριακή αγορά στις 6 Ιουλίου 2016 και αρχικά ήταν διαθέσιμο σε 42 πρατήρια. Από τις αρχές Μαρτίου 2017, η ΕΚΟ επέκτεινε τη διάθεση του προϊόντος EKO Diesel Avio σε συνολικά 63 πρατήρια, παγκύπρια.

Στο νέο DIESEL Avio Double Filtered, η ΕΚΟ -σε συνεργασία με μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες χημικών στον κόσμο- όχι μόνο ενσωματώνει τελευταίας τεχνολογίας πρόσθετα για μέγιστη απόδοση, αλλά δημιουργεί ένα νέο καύσιμο στο οποίο εφαρμόζει, για πρώτη φορά στην Κύπρο, την τεχνολογία των φίλτρων αεροπορικού καυσίμου στο Diesel του αυτοκινήτου σας!

Το Αvio Filter, που είναι εγκατεστημένο αμέσως πριν τις αντλίες καυσίμου, είναι ένα τεχνολογικά προηγμένο φίλτρο που εξασφαλίζει την καθαρότητα των καυσίμων σας στο επίπεδο καθαρότητας των καυσίμων των αεροσκαφών.

Στόχος της ΕΚΟ είναι να πρωτοπορεί προς όφελος του καταναλωτή, εξασφαλίζοντας την άριστη ποιότητα των καυσίμων που παραδίδει μέσω του δικτύου πρατηρίων της. Για τον λόγο αυτό, στο άμεσο μέλλον θα επεκτείνει τη διάθεση του προϊόντος Diesel Avio σε όσο το δυνατόν περισσότερα πρατήρια, προκειμένου να καλύψει και να ικανοποιήσει περαιτέρω τις ανάγκες των πελατών της.