H EKO Μέγας Χορηγός της διοργάνωσης «14ο Boyz Stuff Show και 9η Έκθεση Κλασικού & Σπορ Αυτοκινήτου»

Η μοναδική διοργάνωση που έχει καταστεί θεσμός για τους λάτρεις της αυτοκίνησης και του motorsport Boyz Stuff Show και Έκθεση Κλασικού & Σπορ Αυτοκινήτου, διεξήχθη και φέτος με μεγάλη επιτυχία, στη Λευκωσία, το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Νοεμβρίου. Περισσότεροι από 14.000 επισκέπτες απόλαυσαν το 14ο Boyz Stuff Show, το οποίο διοργανώθηκε για 14η συνεχόμενη χρονιά.

Η ΕΚΟ ήταν και φέτος Μέγας Χορηγός του Boyz Stuff Show, ενώ παράλληλα συμμετείχε με την ομάδα πωλήσεών της στην Έκθεση σε ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο. Στο πλαίσιο προώθησης της EKO Racing 98 και λιπαντικών, παρουσιάστηκε η βελτιωμένη φόρμουλα βενζίνης 98 οκτανίων που αυξάνει σημαντικά την απόδοση του κινητήρα, εξασφαλίζει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και περιορίζει αισθητά τις εκπομπές ρύπων καθώς και εξειδικευμένα λιπαντικά προϊόντα της ΕΚΟ που αφορούν κάθε είδος αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας. Στην έκθεση, συμμετείχαν περισσότεροι από 110 εκθέτες με προϊόντα βελτίωσης, αξεσουάρ αυτοκινήτου, valeting, ελαστικών, λιπαντικών και μεγάλες εταιρείες εξαρτημάτων, εργαλείων και ανταλλακτικών.

Οι επισκέπτες της μεγαλύτερης έκθεσης που διοργανώνεται στην Κύπρο, είχαν την ευκαιρία να δουν μοναδικά supercars, rally, drift, dragster, ανάβασης και time attack, Clubs αυτοκινήτων όλων των brands, ηχοσυστήματα πολλών decibel, οχήματα 4Χ4 και γενικά αυτοκίνητα που δεν συναντά κανείς καθημερινά στους δρόμους. Όσοι λατρεύουν το κλασικό, θαύμασαν από κοντά συλλεκτικά κλασικά αυτοκίνητα που άφησαν εποχή. Δεκάδες μοτοσικλετιστές, συμμετείχαν στον αγώνα Enduro, ειδικής διαδρομής, στους εξωτερικούς χώρους της έκθεσης, προσφέροντας εντυπωσιακό θέαμα.

Είναι πλέον γεγονός ότι το Boyz Stuff Show και η Έκθεση Κλασικού & Σπορ Αυτοκινήτου, αποτελεί τη μεγαλύτερη γιορτή αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας στην Κύπρο! Η ΕΚΟ, υπερήφανα συμμετείχε στην ετήσια διοργάνωση αυτού του event, ως ένας από τους χορηγούς, αλλά και ως εκθέτης με τα προϊόντα EKO racing 98 και λιπαντικά. Προϊόντα που βρίσκονται στην πρωτοπορία