ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΚΟ 70000356

Η ΕΚΟ χορηγός στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Karting 2016

H EKO επέλεξε φέτος να στηρίξει μεταξύ άλλων το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Karting 2016, μετονομάζοντας το σε Παγκύπριο Πρωτάθλημα Karting ΕΚΟ 2016. Το karting θεωρείται διεθνώς η «μητέρα του μηχανοκίνητου αθλητισμού», αφού από το kart ξεκινούν την καριέρα τους οι πιλότοι της F1 αλλά και οδηγοί όλων των άλλων μορφών του motorsport. Το karting στην Κύπρο βρίσκεται σε ανοδική πορεία και είναι ένα άκρως εντυπωσιακό σπορ.

Η στήριξη της ΕΚΟ προσφέρεται μέσω της νέας βενζίνης 98 οκτανίων, EKO RACING 98, ένα καύσιμο που ζωντανεύει το πάθος για οδήγηση και ταιριάζει απόλυτα με την αδρεναλίνη των αγώνων karting. Ως χορηγός της διοργάνωσης θα στηρίζει το πρωτάθλημα για όλη τη φετινή σεζόν.

Η νέα, βελτιωμένη φόρμουλα βενζίνης 98 οκτανίων, προσφέρει έως και 4% υψηλότερη απόδοση του κινητήρα(*) με αποτέλεσμα έως και 4% περισσότερη ισχύ και καλύτερη επιτάχυνση. Με αυτό τον τρόπο, η ΕΚΟ η οποία στηρίζει σταθερά αρκετές διεθνείς διοργανώσεις που γίνονται στην Ελλάδα όπως το Ράλι Ακρόπολις και τον διεθνή αγώνα kart P.I.C.K. της Πάτρας, επεκτείνει τη στήριξη της και στην Κύπρο σε διάφορες διοργανώσεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ξεκινώντας με το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Karting EKO 2016.

(*) Σε σχέση με κοινά καύσιμα 95 οκτανίων.