ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΚΟ 70000356

Η ΕΚΟ κλήρωσε το δεύτερο από τα πέντε Ford Kuga Trend

Ο κύριος Κωνσταντίνος Φραντζής είναι ο δεύτερος νικητής του διαγωνισμού της ΕΚΟ «Στην ΕΚΟ κερδίζεις πάντα περισσότερα», o οποίος μετά από κλήρωση, έκανε δικό του το δεύτερο από τα πέντε FORD KUGA αξίας €18,900.

Η κλήρωση έγινε την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, στην Παραμυθούπολη στο Στρόβολο, παρουσία του Πανιερώτατου Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής, Ησαΐα, του κυρίου Γιώργου Γρηγορά, Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΚΥΠΡΟΥ και της κυρίας Μαρίνας Τζιακούρη, Συντονίστριας Marketing και Δημοσίων Σχέσεων της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΚΥΠΡΟΥ.

Ο διαγωνισμός ξεκίνησε στις 8 Νοεμβρίου 2017 και θα ολοκληρωθεί στις 31 Ιανουαρίου 2018. Κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού η ΕΚΟ κληρώνει, κάθε 15 μέρες, 1 αυτοκίνητο Ford Kuga Trend αξίας €18.900. Προϋπόθεση για τη συμμετοχή στις κληρώσεις είναι η αγορά καυσίμων κίνησης άνω των €25 από οποιοδήποτε πρατήριο της ΕΚΟ. Συνολικά 5 τυχεροί, θα κερδίσουν από 1 αυτοκίνητο Ford Kuga Trend αξίας €18.900!

Το αυτοκίνητο παρέδωσε την Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου στον νικητή ο κ. Γιώργος Γρηγοράς.

Στην πρώτη κλήρωση νικητής αναδείχθηκε ο κ. Ανδρέας Μιχαήλ από τον Στρόβολο. Το τρίτο Ford Kuga Trend θα κληρωθεί στις 21 Δεκεμβρίου στις 19:00, στην Παραμυθούπολη.