ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΚΟ 70000356

Η ΕΚΟ κλήρωσε το τέταρτο από τα πέντε Ford Kuga Trend

Ο τέταρτος νικητής του διαγωνισμού της ΕΚΟ «Στην ΕΚΟ κερδίζεις πάντα περισσότερα», είναι ο κ. Ροδόθεος Κωνσταντίνου από το Παραλίμνι, ο οποίος έκανε δικό του ένα από τα πέντε FORD KUGA αξίας €18,900.

Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Ιανουαρίου, στο Kings Avenue Mall στην Πάφο παρουσία του πρώην Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Στάθη Παπαδάκη, του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΚΥΠΡΟΥ, κ. Γιώργου Γρηγορά και της Συντονίστριας Marketing και Δημοσίων Σχέσεων της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΚΥΠΡΟΥ, Μαρίνας Τζιακούρη.

Ο διαγωνισμός της ΕΚΟ, που άρχισε στις 8 Νοεμβρίου 2017, χαρίζει ανά 15 μέρες σε έναν τυχερό, 1 αυτοκίνητο Ford Kuga Trend αξίας €18.900. Δικαίωμα συμμετοχής στις κληρώσεις αποκτούν όσοι αγοράσουν καύσιμα κίνησης άνω των €25 από οποιοδήποτε πρατήριο της ΕΚΟ. Ο διαγωνισμός λήγει στις 31 Ιανουαρίου 2018. Συνολικά 5 τυχεροί, θα κερδίσουν από 1 αυτοκίνητο Ford Kuga Trend αξίας €18.900!

Στην πρώτη κλήρωση νικητής αναδείχθηκε ο κ. Ανδρέας Μιχαήλ από τον Στρόβολο, στη δεύτερη ο κ. Κωνσταντίνος Φραντζής από το Πελένδρι και στην τρίτη ο κ. Γρηγόρης Γρηγορίου από τη Λάρνακα. Η πέμπτη και τελευταία κλήρωση του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί στις 10 Φεβρουαρίου, στη Μαρίνα Λεμεσού.