ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΚΟ 70000356

Η ΕΚΟ κλήρωσε το τρίτο Ford Kuga Trend

Ο κ. Γρηγόρης Γρηγορίου από τη Λάρνακα είναι ο τρίτος νικητής του διαγωνισμού της ΕΚΟ «Στην ΕΚΟ κερδίζεις πάντα περισσότερα», o οποίος μετά από κλήρωση, έκανε δικό του το τρίτο από τα πέντε FORD KUGA Trend αξίας €18.900.

Η κλήρωση έγινε την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου, στην Παραμυθούπολη στο Στρόβολο, παρουσία του Γενικού Εφόρου Προσκόπων Κύπρου, Μάριου Χρίστου, του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΚΥΠΡΟΥ, Γιώργου Γρηγορά και της Συντονίστριας Marketing και Δημοσίων Σχέσεων της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΚΥΠΡΟΥ, Μαρίνας Τζιακούρη.

Ο κ. Γιώργος Γρηγοράς παρέδωσε το αυτοκίνητο στον νικητή την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου.

Ο διαγωνισμός ξεκίνησε στις 8 Νοεμβρίου 2017 και θα ολοκληρωθεί στις 31 Ιανουαρίου 2018. Κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, η ΕΚΟ κληρώνει κάθε 15 μέρες 1 αυτοκίνητο Ford Kuga Trend αξίας €18.900. Προϋπόθεση για τη συμμετοχή στις κληρώσεις είναι η αγορά καυσίμων κίνησης άνω των €25 από οποιοδήποτε πρατήριο της ΕΚΟ. Συνολικά 5 τυχεροί, θα κερδίσουν από 1 αυτοκίνητο Ford Kuga Trend αξίας €18.900!

Στην πρώτη κλήρωση νικητής αναδείχθηκε ο κ. Ανδρέας Μιχαήλ από τον Στρόβολο, και στη δεύτερη ο κ. Κωνσταντίνος Φραντζής από το Πελένδρι. Το τέταρτο Ford Kuga Trend θα κληρωθεί στις 20 Ιανουαρίου.