ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΚΟ 70000356

Η ΕΚΟ κλήρωσε το τρίτο HYUNDAI i30!

Ο Manciulea Constantin είναι ο τρίτος νικητής του διαγωνισμού της ΕΚΟ «Μπορεί να γίνει δικό σου με μόνο €25», που μετά από κλήρωση, κέρδισε το τρίτο από τα τέσσερα HYUNDAI i30.

Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 23 Ιανουαρίου, στις 12:30 στο MYMALL στη Λεμεσό. Η κλήρωση τελέστηκε παρουσία του κυρίου Γιώργου Γρηγορά, Διευθύνων Σύμβουλο της Εταιρείας Ελληνικά Πετρέλαια Κύπρου, του κύριου Στάθη Παπαδάκη, Προέδρου του ΤΕΠΑΚ, ο οποίος και επιβεβαίωσε την εγκυρότητα του νικητήριου κουπονιού, και της κυρίας Μαρίνας Τζιακούρη, Συντονίστριας Marketing και Δημοσίων Σχέσεων της Εταιρείας Ελληνικά Πετρέλαια Κύπρου.

Ο διαγωνισμός που ξεκίνησε στις 6 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 31 Ιανουάριου 2016, χαρίζει 4 HYUNDAI i30, αξίας €15.500. Με κάθε αγορά €25 και άνω σε καύσιμα κίνησης και €200 και άνω σε καύσιμα θέρμανσης, από οποιοδήποτε πρατήριο ΕΚΟ, οι πελάτες έχουν την ευκαιρία να  λάβουν μέρος σε κληρώσεις για να κερδίσουν 1 από τα 4 αυτοκίνητα HYUNDAI i30.  

Στην πρώτη κλήρωση αναδείχθηκε νικήτρια η Στυλιάνα Βασιλείου από τη Λεμεσό και στη δεύτερη ο Νίκος Λουκά από τη Λευκωσία. Και οι δυο έκαναν δικό τους από ένα αυτοκίνητο Hyundai i30 απλά ανεφοδιάζοντας από ένα πρατήριο ΕΚΟ. Απέμεινε ακόμα ένα Hyundai i30 το οποίο θα κληρωθεί στις 16 Φεβρουαρίου.

Περισσότερες πληροφορίες στα πρατήρια ΕΚΟ ή στην ιστοσελίδα www.eko.com.cy