ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΚΟ 70000356

Η ΕΚΟ στηρίζει τις Εθνικές Ομάδες Ποδοσφαίρου

Η εταιρεία Eλληνικά Πετρέλαια Κύπρου, σε δημοσιογραφική διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 3 Οκτωβρίου στο Συνεδριακό Κέντρο του ΓΣΠ, ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας της με την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, ως Υπερήφανος Χορηγός των Εθνικών Ομάδων Ποδοσφαίρου Κύπρου, για τα επόμενα δύο χρόνια.

Με αυτή τη χορηγία, η ΕΚΟ στηρίζει την προσπάθεια Ομοσπονδίας, προπονητών και παικτών ώστε να ανεβάσουν ψηλά το Κυπριακό ποδόσφαιρο με επιτυχίες και διακρίσεις σε παγκόσμιο επίπεδο. Για να επιτευχθεί αυτό, απαιτείται η επένδυση στα τμήματα υποδομής των ομάδων, σκληρή και μεθοδική δουλειά στις «μικρότερες» Εθνικές με σκοπό την ανάδειξη Ελλήνων παικτών που θα φορέσουν τη φανέλα της Εθνικής Ανδρών. Επιβάλλεται η προσπάθεια να είναι επίμονη, μακρόχρονη και να διαποτίζεται από υπομονή προπονητών και παραγόντων.

Σε ομιλία του ο κ. Ρομπέρτο Καραχάννας, Γενικός Διευθυντής Εγχώριας και Διεθνούς Εμπορίας του Ομίλου, ανέφερε « Για εμάς τους μικρούς όμως, ο εξαγωγικός μας χαρακτήρας θα καθορίσει και το μέλλον μας. Συνδυάστε την ποιότητα του τόπου μας με ότι υπάρχει πέραν από τα σύνορα μας και θα δείτε πόσο δυνατό είναι το μείγμα αυτό.

Αναπτύξτε δημιουργικά και αξιοκρατικά το προϊόν που λέγεται ακαδημίες και φυτώρια. Εκεί παράγεται ο ποδοσφαιρικός πλούτος μιας χώρας. Εκεί πρέπει να παίζουν αυτοί που αξίζουν, ώστε να έχετε, στην ωρίμανση του, προϊόν έτοιμο για εξαγωγή και ανάπτυξη. Γιατί πέρα από τα σύνορα, ο ανταγωνισμός είναι εξαιρετικά σκληρός. Όχι ότι στην παγκοσμιοποίηση οι απειλές εντός δεν υπάρχουν. Τα τείχη όταν πέσουν, πέφτουν και από τις δυο πλευρές! Μετρήστε τους Κυπρίους παίχτες στο εγχώριο πρωτάθλημα. Γιατί δεν παίζουν εδώ τα Κυπριόπουλα μας;

Για αυτό κοιτάξτε προς τα έξω. Μειώστε τις αποστάσεις και περάστε στη νέα ψηφιακή εποχή. Εκεί θα βρείτε μια τεράστια αγορά που θα αυτοτροφοδοτεί την ανάπτυξη του Κυπριακού ποδοσφαίρου. Εκεί θα βρείτε ότι και οι μικροί έχουν δικαίωμα σε αξιώσεις και διακρίσεις.»

Εκ μέρους της Ελληνικά Πετρέλαια Κύπρου, μίλησε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Γιώργος Γρηγοράς, ο οποίος στάθηκε στις κοινές αρχές ΕΚΟ – ΚΟΠ και τη σημαντικότητά τους για την επίτευξη μελλοντικών επιτυχιών: «Η ΕΚΟ Κύπρου, πιστεύει στον δυναμισμό και στις ικανότητες της σημερινής νεολαίας. Κάθε ενέργειά μας είναι προς αυτή την κατεύθυνση. Πιστεύουμε πως οι αρχές των Εθνικών ομάδων ταυτίζονται με τις εταιρικές αξίες της ΕΚΟ για ομαδικότητα, αυτοπεποίθηση, υγιή ανταγωνισμό και πάθος για την κορυφή. Πάθος να εκπροσωπούν επάξια τον τόπο τους, την Κύπρο μας.»