ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΚΟ 70000356

Ημερίδα “Εμπορία και κοστολόγηση καυσίμων”

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018, στην αίθουσα “The Press House” στη Λευκωσία ημερίδα με θέμα «Εμπορία και Κοστολόγηση καυσίμων». Την εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δημοσιογράφοι από όλα τα τηλεοπτικά, έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα της Κύπρου.

Στην εκδήλωση, που στόχο είχε την ενημέρωση για το διεθνές περιβάλλον διαπραγμάτευσης τιμών των αργών πετρελαίων καθώς και τους παράγοντες καθορισμού των λιανικών τιμών καυσίμων στην Κυπριακή αγορά παρευρέθηκαν οι κ. Ρομπέρτο Καραχάννας, Γενικός Διευθυντής, Γενικής Διεύθυνσης Εμπορίας Ομίλου ΕΛΠΕ, κ. Γιάννης Κορωναίος, Ανώτερος Διευθυντής, Διεύθυνσης Εταιρικών Σχέσεων Ομίλου ΕΛΠΕ, κ. Χρήστος Τζιόλας, Επικεφαλής Διεύθυνσης Στρατηγικού Προγραμματισμού & Ανάπτυξης Εμπορικών Δραστηριοτήτων Ομίλου ΕΛΠΕ και ο κ. Γιώργος Γρηγοράς, Διευθύνων Σύμβουλος ΕΛΠΕ Κύπρου.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν και να ανταλλάξουν απόψεις σε θέματα που αφορούν το σύνολο της εφοδιαστικής αλυσίδας και τους μηχανισμούς διαμόρφωσης τιμών καυσίμων ενισχύοντας σημαντικά τις γνώσεις τους γύρω από τον τομέα των πετρελαιοειδών.

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του, ο κ. Γιώργος Γρηγοράς τόνισε τη βούληση της Εταιρείας για συνέχιση παρόμοιων πρωτοβουλιών με σκοπό την ενίσχυση της σχέσης εμπιστοσύνης και διαφάνειας μεταξύ κοινωνίας και ΕΛΠΕ Κύπρου αλλά και τη γνώση γύρω από την τιμολόγηση των υγρών καυσίμων.