ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΚΟ 70000356

Κλήρωση για το διαγωνισμό «Απογείωσε κάθε σου διαδρομή» της ΕΚΟ με δώρο Hyundai Tucson Premium

Έτοιμη να «απογειώσει κάθε της διαδρομή» είναι η υπερτυχερή που κέρδισε το διαγωνισμό της ΕΚΟ, με έπαθλο το Hyundai Tucson Premium, με κινητήρα Diesel 17 αλόγων και πλούσιο εξοπλισμό, αξίας €26,900. Πρόκειται για την κυρία Ιόλη Ορφανίδη από τη Λευκωσία, η οποία αναδείχθηκε νικήτρια της κλήρωσης που διεξήχθη την 1η Νοεμβρίου, στο πλαίσιο εκδήλωσης που διοργάνωσε η Ελληνικά Πετρέλαια Κύπρου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν τα στελέχη του Ομίλου ΕΛ.ΠΕ.: Κώστας Μαδεμλής Ανώτερος Διευθυντής Διεθνούς Εμπορίας, Γιώργος Γρηγοράς Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικά Πετρέλαια Κύπρου και Ανδρέας Στρατής Ανώτερος Διευθυντής Μάρκετινγκ και Εμπορικών Πωλήσεων. Επίσημοι προσκεκλημένοι της εκδήλωσης ήταν οι ποδοσφαιριστές, Αντώνης Γιωργαλλίδης και Renato Margaca, οι οποίοι ανέδειξαν την τυχερή του διαγωνισμού.

Στο διαγωνισμό που διενεργήθηκε μέσω facebook από τις αρχές Ιουνίου έως τις αρχές Οκτωβρίου, συμμετείχαν 28.440 άτομα, τα οποία έβαλαν στο αυτοκίνητό τους καύσιμο Diesel Double Filtered, κράτησαν την απόδειξη και απάντησαν σωστά σε δύο ερωτήσεις στη σελίδα της ΕΚΟ Cyprus στο facebook. Μέσω ηλεκτρονικής αδιάβλητης κλήρωσης, στα μέσα Οκτωβρίου, αναδείχθηκαν οι πενήντα τυχεροί για την τελική φάση του διαγωνισμού, οι οποίοι συμμετείχαν στην εκδήλωση και πήραν δώρο κουπόνι για καύσιμα αξίας €50.