ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΚΟ 70000356

Συμμετοχή της ΕΚΟ στο Dorians Coastal Challenge

Για έναν κόσμο χωρίς λευχαιμία.

Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του «Team Building», η ΕΚΟ, το Σάββατο 8 Απριλίου 2017 συμμετείχε στη διοργάνωση του Dorian Donor. Πρόκειται για μια σειρά από αθλήματα, εμπνευσμένα από την αρχαία ελληνική μυθολογία και τη φυλή των Δωριέων. Πρόκειται επίσης για μια μοναδική δραστηριότητα της απόλυτης πρόκλησης, διασκέδασης αλλά ταυτόχρονα, προσφοράς.

Το Dorians Challenge επιστρέψε για 2η συνεχόμενη χρονιά, στην Παραλία του ΚΟΤ, στη Λάρνακα και μετονομάζεται σε Dorians Coastal Challenge.

Είναι τιμή για την ΕΚΟ που συμμετείχε σε μια τέτοια εκδήλωση, της οποίας το όνομα Dorian Donor, έχει προκύψει από τη συνεργασία του Dorians Challenge με το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα. Αποτελεί το πρώτο και μοναδικό μέχρι σήμερα επίσημο οργανωμένο σύνολο εθελοντών δοτών μυελού των οστών στην Κύπρο.

To Dorians Coastal Challenge περιγράφεται ως ο απόλυτος αγώνας αντοχής, στον οποίο, οι συμμετέχοντες καλούνται να θέσουν σε δοκιμασία το σώμα και τα ψυχικά τους αποθέματα, με σκοπό να διανύσουν μια απόσταση 5 χιλιομέτρων, αποτελούμενη από 20 εμπόδια. Πέρα από μια πρόκληση αντοχής, δύναμης, σθένους και ομαδικότητας, το Dorians Coastal Challenge, αποτελεί και μια εκδήλωση διασκέδασης. Συνάμα, ήταν και μια εξαιρετική ευκαιρία για το προσωπικό της ΕΚΟ, να ενισχύσει την επικοινωνία, τη συνεργασία, το ηθικό και την ομαδικότητα μεταξύ μας, εκτός του χώρου εργασίας.

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων του Dorians Challenge, οι συμμετέχοντες, οι θεατές, οι εθελοντές και κάθε ενδιαφερόμενος, μπορούσε να γίνει εθελοντής δότης μυελού των οστών (δείγμα σάλιου με μπατονέτα) ή και να εισφέρει οικονομικά στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα, το ποσό των €5, €10 ή €20, υποστηρίζοντας την προσπάθεια οικονομικής ενίσχυσης του Ιδρύματος.