ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΚΟ 70000356

“Road Challenges” από την ΕΚΟ / Μαθήματα Κυκλοφοριακής Αγωγής με τη χρήση Εικονικής Πραγματικότητας

Εκδήλωση προώθησης της πρωτοποριακής εφαρμογής “Road Challenges”, μέσω της οποίας οι νέοι από 8 έως 17 ετών μπορούν να διδαχθούν τον Κώδικα Κυκλοφοριακής Αγωγής υπό τη μορφή διαδραστικού παιχνιδιού εικονικής πραγματικότητας, διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία η ΕΚΟ τo περασμένο Σάββατο 22 Απριλίου, στη Λευκωσία.

Δεκάδες επισκέπτες του “Mall of Cyprus” είχαν την ευκαιρία να κατεβάσουν την εφαρμογή στο κινητό τους ή στο tablet, μπαίνοντας έτσι στην εικονική πραγματικότητα του “Road Challenges”. Ακολουθώντας συγκεκριμένες οδηγίες που πηγάζουν από τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, κινήθηκαν σωστά είτε ως οδηγοί, είτε ως πεζοί, ποδηλάτες ή μοτοσικλετιστές. Επιπλέον, όσοι κατέβασαν την εφαρμογή μπήκαν σε κλήρωση για 2 tablets και 2 VR headsets.

Μεγάλοι τυχεροί αναδείχθηκαν ο Ανδρέας Γεωργίου και η Ελένη Πέτσα οι οποίοι κέρδισαν από ένα tablet, ενώ η Μαρίνα Χριστοφίδη και η Μαρία Κρητικού κέρδισαν από ένα VR headset.

Βάσει του ύψους της βαθμολογίας που θα συλλέγει κάθε παίκτης κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, το “Road Challenges” θα επιβραβεύει τους νικητές με δώρα, όπως ποδήλατα, tablets και VR headsets.

Παίξτε, μάθετε, κερδίστε, στο πρώτο εκπαιδευτικό παιχνίδι κυκλοφοριακής αγωγής εικονικής πραγματικότητας! Μάθετε τα πάντα για το δρόμο, απαντήστε στις ερωτήσεις και διεκδικήστε πλούσια δώρα!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.ekovr.info και βρείτε την εφαρμογή διαθέσιμη στο Google Playstore και στο iTunesApp store.