ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΚΟ 70000356

Η ΕΚΟ, για έκτη συνεχόμενη χρονιά, στηρίζει τα παιδιά και το Ίδρυμα «Ελπίδα»

Από 31 Μαΐου έως 6 Ιουνίου ανεφοδιάζουμε το αυτοκίνητό μας στα πρατήρια ΕΚΟ και προσφέρουμε στους μικρούς ήρωες, τους μεγάλους μαχητές μας!

Με σύνθημα «Μικροί ήρωες, μεγάλοι μαχητές» η ΕΚΟ Κύπρου μας καλεί και φέτος, για έκτη συνεχόμενη χρονιά, να τιμήσουμε την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού συμμετέχοντας στην προσπάθεια της ΕΚΟ να στηρίξει έμπρακτα το φιλανθρωπικό έργο του Ιδρύματος «Ελπίδα» για τα παιδιά με καρκίνο και λευχαιμία.

Από την 31η Μαΐου έως την 6η Ιουνίου κάθε φορά που ανεφοδιάζουμε το αυτοκίνητό μας σε ένα πρατήριο ΕΚΟ, αυτόματα, η ΕΚΟ Κύπρου διαθέτει μέρος των εσόδων της για την ενίσχυση του Ιδρύματος «Ελπίδα». Η εβδομάδα προσφοράς έχει σαν αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού που γιορτάζεται κάθε χρόνο διεθνώς την 1η Ιουνίου. και είναι αφιερωμένη σε όλους τους μικρούς ήρωες, τους μεγάλους μαχητές που ζουν ανάμεσά μας και καθημερινά δίνουν έναν δύσκολο αγώνα. Η 1η Ιουνίου αποτελεί μια μέρα ορόσημο για να μας υπενθυμίζει την ανάγκη διαρκούς επαγρύπνησης και ευαισθητοποίησης γύρω από τα δικαιώματα, την ασφάλεια, την προστασία και την ευημερία των παιδιών σε όλο τον πλανήτη.

Σε δηλώσεις του ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΚΟ Κύπρου κ. Γιώργος Γρηγοράς δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η οικογένεια της ΕΚΟ Κύπρου – πιστή στο όραμα της Εταιρείας για ένα καλύτερο αύριο - επιλέγει για έκτη συνεχόμενη χρονιά να στηρίξει με αυτό τον τρόπο τα παιδιά και τις οικογένειές τους βάζοντας ένα μικρό λιθαράκι στο δύσκολο αυτό έργο. Στόχος όλων είναι στο σύντομο μέλλον κάθε παιδί να βγαίνει μαχητής από αυτή τη σκληρή δοκιμασία».Το έργο του Ιδρύματος ΕΛΠΙΔΑ εδώ και 31 χρόνια καλύπτει τους περισσότερους τομείς περίθαλψης και φροντίδας των παιδιών που μας χρειάζονται. Η συνεισφορά του Ιδρύματος στην κυπριακή κοινωνία περιλαμβάνει την εκπαίδευση των γιατρών, νοσηλευτών και επιστημόνων, την ευαισθητοποίηση του κοινού γύρω από το θέμα, την λειτουργία ξενώνα δίπλα από την Παιδογκολογική κλινική, την αγορά εξοπλισμού, την ανέγερση και λειτουργία των εργαστηρίων μεταμόσχευσης μυελού των οστών και των εργαστηρίων λευχαιμίας, την οικονομική στήριξη των οικογενειών, το πρόγραμμα θεραπευτικής ψυχαγωγίας και την ψυχοκοινωνική στήριξη των παιδιών και των οικογενειών τους.

Η ΕΚΟ Κύπρου καλεί το κοινό να αγκαλιάσει και την φετινή εβδομάδας προσφοράς, να γιορτάσει μαζί της την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού και να τιμήσει με αυτό τον τρόπο τους μικρούς ήρωες, τους μεγάλους μαχητές.Το EKO Smile App έχει πολλά χαµόγελα να σου χαρίσει. Κατέβασε το τώρα.