ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΚΟ 70000356

ΕΚΟ Smile App


To
ΕΚΟ Smile App δημιουργήθηκε, για να μετατρέψει τις συναλλαγές του καταναλωτή μέσα από τα πρατήρια της ΕΚΟ σε μια ακόμη πιο ευχάριστη εμπειρία, κάθε στιγμή της ημέρας. Πρόκειται για μια έξυπνη, ολοκληρωμένη ψηφιακή λύση για τα κινητά τηλέφωνα, που είναι διαθέσιμη δωρεάν από το Google Play και το App Store. Εκτός από την εξυπηρέτηση των πελατών της, στόχος της ΕΚΟ μέσω της συγκεκριμένης εφαρμογής είναι να συμμετέχει με ενεργό τρόπο στον ψηφιακό μετασχηματισμό, με απώτερο σκοπό να κάνει τη ζωή των καταναλωτών πιο εύκολη και, ταυτόχρονα, να τους επιβραβεύει.

Μέσω των λειτουργιών της, η νέα εφαρμογή ΕΚΟ Smile παρέχει στους χρήστες τις ακόλουθες δυνατότητες:

  • Ενεργοποίηση αντλίας
  • Ανέπαφη πληρωμή
  • Επιβράβευση
  • Αναζήτηση πλησιέστερου πρατηρίου
 
Απόκτησε τα κορυφαία δοχεία τροφίμων

CURVER σε ειδικά μειωμένες τιμές!

Ένα σου γεύμα είναι αρκετό για να κάνει τους αγαπημένους ανθρώπους να χαμογελούν!
Τι μπορεί, όμως, να κάνει εσένα να χαμογελάσεις;
Οι συνεχείς επιβραβεύσεις του ΕΚΟ Smile App!
Αυτή τη φορά, με το EKO Smile App έχεις τη δυνατότητα να οργανώσεις την κουζίνα σου
και να αποθηκεύσεις τα αγαπημένα σου γεύματα και τρόφιμα στα κορυφαία προϊόντα CURVER,
τα οποία μπορείς να αποκτήσεις σε ειδικά μειωμένες τιμές.
Αγόρασε, απλώς, προϊόντα και υπηρεσίες μέσω του πρωτοποριακού EKO Smile App,
συγκέντρωσε Smiles και εξαργύρωσέ τα για να τα κάνεις δικά σου!
Με το EKO Smile App http://bit.ly/EKO_Smile_App, έχεις ακόμα περισσότερους λόγους να χαμογελάς.
Απλώς μαγείρεψε, δημιούργησε, χαμογέλασε… με τα κορυφαία προϊόντα κουζίνας CURVER!

EKO Smile App - Κοσμοπολίτικη Επιβράβευση!

Νέα Υόρκη, Παρίσι, Μιλάνο, Λονδίνο ή Λευκωσία, Λεμεσός, Λάρνακα, Πάφος; Τώρα, την πιο… κοσμοπολίτικη επιβράβευση την απολαμβάνεις στα πρατήρια ΕΚΟ σε όλη την Κύπρο! Έλα σε ένα πρατήριο ΕΚΟ, αγόρασε καύσιμα, προϊόντα ή υπηρεσίες μέσω του ΕΚΟ Smile App http://bit.ly/EKO_Smile_App, συγκέντρωσε ψηφιακούς βαθμούς Smiles και εξαργύρωσέ τους, για να αποκτήσεις τα κορυφαία είδη περιποίησης και ομορφιάς COSMOPOLITAN σε ειδικά μειωμένες τιμές έως και 60%! #EKOcyprus #EKOsmile *Η προσφορά ισχύει σε επιλεγμένα πρατήρια ΕΚΟ.

   
 REGISTRATION SMILES
Κάνε εγγραφή και κέρδισε 10 Smiles. Συγκέντρωσε Smiles µέσα από τις αγορές σου σε όλα τα πρατήρια ΕΚΟ και εξαργύρωσέ τα µε καταπληκτικά προϊόντα, σε ειδικές τιµές!

BIRTHDAY SMILES
Έχεις γενέθλια; Σου φτιάχνουµε τη µέρα! Ανεφοδίασε το όχηµά σου και κέρδισε διπλά Smiles για κάθε λίτρο. Ακόµα, για κάθε 1 ευρώ σε αγορές προϊόντων από τα πρατήρια ΕΚΟ, κερδίζεις διπλά Smiles.

NAME DAY SMILES
Τώρα, έχεις διπλούς λόγους να χαίρεσαι την ηµέρα της ονοµαστικής σου γιορτής! Ανεφοδίασε το όχηµά σου και κέρδισε διπλά Smiles για κάθε λίτρο. Ακόµα, για κάθε 1 ευρώ σε αγορές προϊόντων από τα πρατήρια ΕΚΟ, κερδίζεις διπλά Smiles.

FUEL SMILES
Ανεφοδίασε το όχηµά σου µε αµόλυβδη βενζίνη 95 Οκτανίων, πετρέλαιο EKOnomy, κηροζίνη, αγροτικό πετρέλαιο και πετρέλαιο θέρµανσης Heating EKOnomy και κέρδισε 1 Smile ανά λίτρο!

PREMIUM SMILES X2
Ανεφοδίασε το όχηµά σου µε αµόλυβδη βενζίνη 98 Οκτανίων, 100 Οκτανίων και Diesel Avio Double Filtered και κέρδισε 2 Smiles ανά λίτρο!

AUTOGAS SMILES X3
Ανεφοδίασε το όχηµά σου µε Υγραέριο κίνησης AutoLPG και κέρδισε 3 Smiles ανά λίτρο.

SHOPPING SMILES
Για κάθε 1 ευρώ σε αγορές προϊόντων ή υπηρεσιών (εκτός καυσίµων) από το κατάστηµα των πρατηρίων EKO που συµµετέχουν στο σχέδιο λαµβάνεις 1 Smile.Το EKO Smile App έχει πολλά χαµόγελα να σου χαρίσει. Κατέβασε το τώρα.