ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΚΟ 70000356

ΕΚΟ Smile App


To
ΕΚΟ Smile App δημιουργήθηκε, για να μετατρέψει τις συναλλαγές του καταναλωτή μέσα από τα πρατήρια της ΕΚΟ σε μια ακόμη πιο ευχάριστη εμπειρία, κάθε στιγμή της ημέρας. Πρόκειται για μια έξυπνη, ολοκληρωμένη ψηφιακή λύση για τα κινητά τηλέφωνα, που είναι διαθέσιμη δωρεάν από το Google Play και το App Store. Εκτός από την εξυπηρέτηση των πελατών της, στόχος της ΕΚΟ μέσω της συγκεκριμένης εφαρμογής είναι να συμμετέχει με ενεργό τρόπο στον ψηφιακό μετασχηματισμό, με απώτερο σκοπό να κάνει τη ζωή των καταναλωτών πιο εύκολη και, ταυτόχρονα, να τους επιβραβεύει.

Μέσω των λειτουργιών της, η νέα εφαρμογή ΕΚΟ Smile παρέχει στους χρήστες τις ακόλουθες δυνατότητες:

  • Ενεργοποίηση αντλίας
  • Ανέπαφη πληρωμή
  • Επιβράβευση
  • Αναζήτηση πλησιέστερου πρατηρίου
 
REGISTRATION SMILES
Κάνε εγγραφή και κέρδισε 10 Smiles. Συγκέντρωσε Smiles µέσα από τις αγορές σου σε όλα τα πρατήρια ΕΚΟ και εξαργύρωσέ τα µε καταπληκτικά προϊόντα, σε ειδικές τιµές!

BIRTHDAY SMILES
Έχεις γενέθλια; Σου φτιάχνουµε τη µέρα! Ανεφοδίασε το όχηµά σου και κέρδισε διπλά Smiles για κάθε λίτρο. Ακόµα, για κάθε 1 ευρώ σε αγορές προϊόντων από τα πρατήρια ΕΚΟ, κερδίζεις διπλά Smiles.

NAME DAY SMILES
Τώρα, έχεις διπλούς λόγους να χαίρεσαι την ηµέρα της ονοµαστικής σου γιορτής! Ανεφοδίασε το όχηµά σου και κέρδισε διπλά Smiles για κάθε λίτρο. Ακόµα, για κάθε 1 ευρώ σε αγορές προϊόντων από τα πρατήρια ΕΚΟ, κερδίζεις διπλά Smiles.

FUEL SMILES
Ανεφοδίασε το όχηµά σου µε αµόλυβδη βενζίνη 95 Οκτανίων, πετρέλαιο EKOnomy, κηροζίνη, αγροτικό πετρέλαιο και πετρέλαιο θέρµανσης Heating EKOnomy και κέρδισε 1 Smile ανά λίτρο!

PREMIUM SMILES X2
Ανεφοδίασε το όχηµά σου µε αµόλυβδη βενζίνη 98 Οκτανίων, 100 Οκτανίων και Diesel Avio Double Filtered και κέρδισε 2 Smiles ανά λίτρο!

AUTOGAS SMILES X3
Ανεφοδίασε το όχηµά σου µε Υγραέριο κίνησης AutoLPG και κέρδισε 3 Smiles ανά λίτρο.

SHOPPING SMILES
Για κάθε 1 ευρώ σε αγορές προϊόντων ή υπηρεσιών (εκτός καυσίµων) από το κατάστηµα των πρατηρίων EKO που συµµετέχουν στο σχέδιο λαµβάνεις 1 Smile.

Στην EKO καραδοκεί ένα Puma… Ford Puma!

Η EKO σου δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσεις το 2ο από τα τέσσερα Ford Puma αξίας €24,500, με τον νέο της μεγάλο διαγωνισμό που γίνεται μέσω του EKO Smile App!

Χρησιμοποίησε την εφαρμογή για να αυξήσεις τις συμμετοχές σου στην κλήρωση, και τις πιθανότητές σου να γίνεις εσύ ένας από τους τέσσερις μεγάλους τυχερούς.
  • Κάθε φορά που χρησιμοποιείς το EKO Smile App σε EKOnomy 95, Diesel EKOnomy, Heating EKOnomy, Κηροζίνης και Αγροτικό Πετρέλαιο μέσω της εφαρμογής, παίρνεις 1 συμμετοχή στο διαγωνισμό!
  • Κάθε φορά που χρησιμοποιείς το EKO Smile App σε Diesel Avio Double Filtered, EKO Racing 98, EKO Racing 100 και EKO Autogas μέσω της εφαρμογής, παίρνεις 2 συμμετοχές στο διαγωνισμό!
  • Κάθε φορά που χρησιμοποιείς την υπηρεσία Ενεργοποίηση Αντλίας και πληρωμής από το Πορτοφόλι μέσω της εφαρμογής, παίρνεις 3 συμμετοχές στο διαγωνισμό!
  • Κάθε φορά που πραγματοποιείς πληρωμή από το Πορτοφόλι μέσω της εφαρμογής, παίρνεις 3 συμμετοχές στο διαγωνισμό!
  • Κάθε φορά που χρησιμοποιείς τον Κατάλογο Προσφορών, εξαργυρώνοντας Smiles σε προϊόντα επιβράβευσης πελατών μέσω της εφαρμογής, παίρνεις 2 συμμετοχές στο διαγωνισμό!
  • Μπορείς να μετατρέψεις 500 ψηφιακούς βαθμούς Smiles σε 1 συμμετοχή στο διαγωνισμό, μέσω της εφαρμογής!

Κατέβασέ το EKO Smile App εδώ!


Ζήσε την απόλυτη μαγειρική εμπειρία με BLAUPUNKT, που είναι στη διάθεσή σου σε μεγάλες εκπτώσεις μέσα από το EKO Smile App!

Απόκτησε τους βραστήρες νερού με LED 5 χρωμάτων που αναλογούν σε θερμοκρασίες, το τηγάνι που σου ταιριάζει ανάλογα με το μέγεθός του 🔵🟠🟢, όπως το Grill για τις καπνιστές σου περιπέτειες ή το Wok για τις Ασιατικές σου πεποιθήσεις, το σετ Blender με 5 τεμάχια, και πολλά άλλα, με έως 60% έκπτωση!

Χρησιμοποίησε το EKO Smile App σε όλες τις συναλλαγές σου στα πρατήρια ΕΚΟ, συγκέντρωσε Smiles και εξαργύρωσέ τα, για να αποκτήσεις τον μοναδικό μαγειρικό εξοπλισμό BLAUPUNKT!

Γεύσου τις δημιουργικές σου συνταγές με το EKO Smile App!

Το EKO Smile App έχει πολλά χαµόγελα να σου χαρίσει. Κατέβασε το τώρα.