ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΚΟ 70000356

ΕΚΟ Smile App


To
ΕΚΟ Smile App δημιουργήθηκε, για να μετατρέψει τις συναλλαγές του καταναλωτή μέσα από τα πρατήρια της ΕΚΟ σε μια ακόμη πιο ευχάριστη εμπειρία, κάθε στιγμή της ημέρας. Πρόκειται για μια έξυπνη, ολοκληρωμένη ψηφιακή λύση για τα κινητά τηλέφωνα, που είναι διαθέσιμη δωρεάν από το Google Play και το App Store. Εκτός από την εξυπηρέτηση των πελατών της, στόχος της ΕΚΟ μέσω της συγκεκριμένης εφαρμογής είναι να συμμετέχει με ενεργό τρόπο στον ψηφιακό μετασχηματισμό, με απώτερο σκοπό να κάνει τη ζωή των καταναλωτών πιο εύκολη και, ταυτόχρονα, να τους επιβραβεύει.

Μέσω των λειτουργιών της, η νέα εφαρμογή ΕΚΟ Smile παρέχει στους χρήστες τις ακόλουθες δυνατότητες:

  • Ενεργοποίηση αντλίας
  • Ανέπαφη πληρωμή
  • Επιβράβευση
  • Αναζήτηση πλησιέστερου πρατηρίου
 

   Διεκδίκησε τη νέα Ducati Multistrada V4 S Full αξίας €25.350!

Δύναμη, υπεροχή, περιπέτεια. Είναι πολλά τα κοινά χαρακτηριστικά των κορυφαίων καυσίμων EKO Racing 98 και EKO Racing 100, και της νέας Ducati.
Για αυτό, η ΕΚΟ Κύπρου σού δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσεις και να κερδίσεις τη νέα Ducati Multistrada V4 S Full αξίας €25.350 με μια απλή και συναρπαστική διαδικασία.
Για να μπεις στην κλήρωση, ανεφοδίασε απλώς το αυτοκίνητό σου με ΕΚΟ Racing 98 ή 100 μέσω της πρωτοποριακής εφαρμογής ΕΚΟ Smile App!
Υπάρχει, όμως, τρόπος να τριπλασιάσεις τις συμμετοχές σου. Πώς;
Για κάθε συναλλαγή για EKO Racing 98 ή 100 που πραγματοποιείς ενεργοποιώντας την αντλία ανεφοδιασμού μέσω του EKO Smile App, κερδίζεις 3 επιπλέον συμμετοχές.
Επίσης, κερδίζεις τριπλές συμμετοχές και για κάθε συναλλαγή για EKO Racing 98 ή 100 που πραγματοποιείς μέσω της υπηρεσίας εξ αποστάσεως ή επί τόπου πληρωμής του EKO Smile App.
Τι περιμένεις; Η νέα Ducati… σου κλείνει το μάτι στα πρατήρια ΕΚΟ!

Το ΕΚΟ Smile App συνεχίζει να σε γεμίζει προνόμια και χαμόγελα!Αυτή τη φορά, όμως, σε συνεργασία με τα αγαπημένα σου εστιατόρια McDonald’s™️… η πρωτοποριακή εφαρμογή της ΕΚΟ Κύπρου σε γεμίζει γεύση και απόλαυση! Κατέβασε το EKO Smile App στο κινητό σου ➡️ http://bit.ly/EKO_Smile_App, χρησιμοποίησέ το για όλες τις συναλλαγές σου στα πρατήρια ΕΚΟ, συγκέντρωσε Smiles και εξαργύρωσέ τα στα αγαπημένα σου εστιατόρια McDonald’s™️, για να απολαύσεις 2 burgers στην τιμή του ενός. Συγκεκριμένα, μπορείς να απολαύσεις ένα Hamburger ή ένα Cheeseburger ή ένα Chicken Burger με την αγορά του αντίστοιχου προϊόντος και με την εξαργύρωση 100 Smiles. Τι περιμένεις; Η πιο απολαυστική ίσως προσφορά του EKO Smile App ήρθε, για να χαρίσει περισσότερα χαμόγελα σε εσένα, την παρέα σου και την οικογένειά σου.


Απόλαυσε την απόλυτη περιπέτεια! Νιώσε την απόλυτη ελευθερία!
Ζήσε την απόλυτη ταξιδιωτική εμπειρία Ducati!Τα κορυφαία προϊόντα της σειράς Ducati Corse ήρθαν στην ΕΚΟ, για να σε συνοδεύσουν σε κάθε σου εξόρμηση, περιπέτεια ή ταξίδι! Απόκτησέ τα με έως 60% έκπτωση με τον πιο απλό και συναρπαστικό τρόπο.
Έλα σε ένα πρατήριο ΕΚΟ, χρησιμοποίησε το πρωτοποριακό EKO Smile App για όλες τις συναλλαγές σου,
συγκέντρωσε Smiles και εξαργύρωσέ τα, για να κάνεις δικά σου τα προϊόντα της σειράς Ducati Corse
σε ειδικά μειωμένες τιμές!
Κορυφαία προϊόντα τεχνολογίας Huawei που θα σε κρατήσουν σε φόρμα και θα σε γεμίσουν χαμόγελα!

Στην ΕΚΟ Κύπρου, ξέρουμε πόσο σημαντική είναι η επιβράβευση, κάθε φορά καταφέρνεις να πετύχεις τους στόχους σου. Γνωρίζουμε, επίσης, ότι η διατήρηση της φυσικής σου κατάστασης μπορεί να γίνει μια συναρπαστική διαδικασία, αρκεί να έχεις στα χέρια σου τα κατάλληλα εφόδια που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις όλους αυτούς τους στόχους. Για αυτό, η ΕΚΟ Κύπρου και το EKO Smile App σού δίνουν την ευκαιρία να αποκτήσεις κορυφαία προϊόντα τεχνολογίας της Huawei και τη δυνατότητα να φροντίζεις τη φυσική σου κατάσταση με όρεξη, ενέργεια, ρυθμό, ενθουσιασμό και επιμονή. Απόκτησέ τα με έως 49% έκπτωση, κάνοντας απλώς τις συναλλαγές σου στα πρατήρια ΕΚΟ μέσω του πρωτοποριακού EKO Smile App και εξαργυρώνοντας τα Smiles που έχεις συγκεντρώσει. 


 
REGISTRATION SMILES
Κάνε εγγραφή και κέρδισε 10 Smiles. Συγκέντρωσε Smiles µέσα από τις αγορές σου σε όλα τα πρατήρια ΕΚΟ και εξαργύρωσέ τα µε καταπληκτικά προϊόντα, σε ειδικές τιµές!

BIRTHDAY SMILES
Έχεις γενέθλια; Σου φτιάχνουµε τη µέρα! Ανεφοδίασε το όχηµά σου και κέρδισε διπλά Smiles για κάθε λίτρο. Ακόµα, για κάθε 1 ευρώ σε αγορές προϊόντων από τα πρατήρια ΕΚΟ, κερδίζεις διπλά Smiles.

NAME DAY SMILES
Τώρα, έχεις διπλούς λόγους να χαίρεσαι την ηµέρα της ονοµαστικής σου γιορτής! Ανεφοδίασε το όχηµά σου και κέρδισε διπλά Smiles για κάθε λίτρο. Ακόµα, για κάθε 1 ευρώ σε αγορές προϊόντων από τα πρατήρια ΕΚΟ, κερδίζεις διπλά Smiles.

FUEL SMILES
Ανεφοδίασε το όχηµά σου µε αµόλυβδη βενζίνη 95 Οκτανίων, πετρέλαιο EKOnomy, κηροζίνη, αγροτικό πετρέλαιο και πετρέλαιο θέρµανσης Heating EKOnomy και κέρδισε 1 Smile ανά λίτρο!

PREMIUM SMILES X2
Ανεφοδίασε το όχηµά σου µε αµόλυβδη βενζίνη 98 Οκτανίων, 100 Οκτανίων και Diesel Avio Double Filtered και κέρδισε 2 Smiles ανά λίτρο!

AUTOGAS SMILES X3
Ανεφοδίασε το όχηµά σου µε Υγραέριο κίνησης AutoLPG και κέρδισε 3 Smiles ανά λίτρο.

SHOPPING SMILES
Για κάθε 1 ευρώ σε αγορές προϊόντων ή υπηρεσιών (εκτός καυσίµων) από το κατάστηµα των πρατηρίων EKO που συµµετέχουν στο σχέδιο λαµβάνεις 1 Smile.Το EKO Smile App έχει πολλά χαµόγελα να σου χαρίσει. Κατέβασε το τώρα.