ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΚΟ 70000356

Ανακοίνωση

Σας ενημερώνουμε ότι άγνωστοι, χρησιμοποιούν παράνομα και χωρίς τη συναίνεσή μας την επωνυμία μας, τα σήματά μας, καθώς και φωτογραφίες και λοιπά διακριτικά γνωρίσματα  και στοιχεία της Εταιρείας μας, σε  δήθεν διαγωνισμούς/ προωθητικές ενέργειες που ανακοινώνονται στο διαδίκτυο και σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και υπόσχονται παραπλανητικά και ψευδώς, ως δώρα, κάρτες-δωροεπιταγές καυσίμων από τα πρατήριά μας.

Σας γνωρίζουμε ότι ουδεμία σχέση έχουμε με τις πιο πάνω ενέργειες. Διευκρινίζουμε, επίσης, ότι, μόνο στην επίσημη σελίδα μας αναρτώνται διαγωνισμοί που φέρουν την έγκριση της ΕΚΟ ΑΒΕΕ.

Σε περίπτωση που γίνετε αποδέκτης των συγκεκριμένων παραπλανητικών δημοσιεύσεων/ανακοινώσεων, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος (Τηλ.: 22808200, email: cybercrime@police.gov.cy) ή να καταχωρήσετε την πληροφορία/καταγγελία στην ηλεκτρονική πλατφόρμα «Cyber Crime» που βρίσκεται στην επίσημη ιστοσελίδα της Αστυνομίας Κύπρου www.police.gov.cy.

Εάν έχετε ήδη προβεί σε καταχώρηση του κινητού σας τηλεφώνου, ακολουθώντας οδηγίες των παραπλανητικών δημοσιεύσεων, σας προτείνουμε να επικοινωνήσετε και με τον πάροχο της τηλεφωνικής σας σύνδεσης.

Για την επίσημη ενημέρωσή σας, παρακαλούμε όπως παρακολουθείτε μόνον τα επίσημα κανάλια επικοινωνίας της εταιρείας μας, ήτοι: https://www.eko.com.cy/ και στα social media: στο facebook το EKO Cyprus.