ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΚΟ 70000356

Αυλαία για το 5ο “Τime Αttack” με δυναμική παρουσία από την EKO!

Η ΕΚΟ Κύπρου απέδειξε εμπράκτως, για ακόμα μια φορά, το ουσιαστικό ενδιαφέρον της για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό μέσα από την υποστήριξη του 5ου πρωταθλήματος “Time Attack”, προσφέροντας παράλληλα στο φίλαθλο κοινό την ξεχωριστή εμπειρία να παρακολουθήσει ένα ανεπανάληπτο θέαμα 100 οκτανίων.

Ο τελευταίος αγώνας του Παγκύπριου Πρωταθλήματος “Time Attack”, ο οποίος διεξήχθη υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24 Νοεμβρίου στη μοναδική πίστα ταχύτητας στην Κύπρο, την «Achna Speedway».

Το φετινό πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε με 35 συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες. Οι οδηγοί διαγωνίστηκαν στην πίστα με στόχο τον καλύτερο δυνατό χρόνο, έχοντας ως σύμμαχό τους τις εξαιρετικές επιδόσεις της “EKO Racing 100”, της μοναδικής βενζίνης 100 οκτανίων στην Κύπρο. Στο τέλος του αγώνα πραγματοποιήθηκε και το “Super Lap”, με τους 5 ταχύτερους οδηγούς.

Oι αθλητές, που προετοιμάστηκαν πυρετωδώς το τελευταίο διάστημα θέλοντας να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, εντυπωσίασαν το κοινό με τα γρήγορα και δυναμικά περάσματα που έκαναν με τα αγωνιστικά τους αυτοκίνητα και πρόσφεραν αναμφίβολα ένα ξεχωριστό θέαμα!

Η κα. Μαρίνα Τζιακούρη, συντονίστρια Marketing της ΕΚΟ Κύπρου, παρέστη στην εκδήλωση που ακολούθησε και απένειμε τα βραβεία στους νικητές.

Με την στήριξή της στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα “Time Attack”, η ΕΚΟ απέδειξε και πάλι πως στέκεται στο πλευρό του μηχανοκίνητου αθλητισμού της Κύπρου προάγοντας αξίες εφάμιλλες με τις εταιρικές της, όπως είναι ο υγιής ανταγωνισμός και η συνεχής προσπάθεια για βελτίωση και διάκριση.