ΕΚΟ Κύπρου: Κληρώθηκαν οι πρώτοι 11 τυχεροί του νέου μεγάλου διαγωνισμού, με τελικό έπαθλο μια Ducat

Η ΕΚΟ συνεχίζει να πρωτοπορεί και να ανταποδίδει στους καταναλωτές τη σχέση εμπιστοσύνης που έχουν δημιουργήσει μαζί της τα τελευταία χρόνια. Αυτή τη φορά, κλήρωσε και παρέδωσε σε έντεκα τυχερούς που ανεφοδιάζουν τα οχήματά τους με ΕΚΟ Racing 98 ή 100, μέσω της εφαρμογής ΕΚΟ Smile, ισάριθμα δώρα που περιλαμβάνουν εξοπλισμό ασφαλείας και αξεσουάρ, με την υπογραφή της κορυφαίας εταιρείας μοτοσυκλετών Ducati.

Ο νέος μεγάλος διαγωνισμός της ΕΚΟ Κύπρου ξεκίνησε στις 04 Ιουνίου 2021 και θα ολοκληρωθεί στις 30 Σεπτέμβριου. Το μεγάλο έπαθλο για έναν υπερτυχερό, ή υπερτυχερή, είναι μια Ducati Multistrada V4 S, Full έκδοσης, αξίας €25,350, μια μοτοσυκλέτα – όνειρο για κάθε οδηγό. Ταυτόχρονα, όσοι συμμετέχουν στην κλήρωση διεκδικούν εξοπλισμό ασφαλείας και αξεσουάρ Ducati, συνολικής αξίας €6,000. Δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση έχουν όλοι οι οδηγοί που επιλέγουν την προηγμένη βενζίνη ΕΚΟ Racing 98 ή 100 οκτανίων, αξιοποιώντας την εφαρμογή ΕΚΟ Smile, ενώ οι χρήστες που πραγματοποιούν τις αγορές τους μέσω της υπηρεσίας ενεργοποίησης αντλίας, ή της εξ αποστάσεως ή επιτόπου πληρωμής, πριμοδοτούνται με τρεις επιπλέον συμμετοχές στην κλήρωση.

H παράδοση των πρώτων δώρων στους τυχερούς της κλήρωσης πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21 Ιουνίου, με λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων προστασίας κατά του COVID-19. Οι νικητές αναδείχθηκαν με ηλεκτρονική κλήρωση από τη διαδικτυακή πλατφόρμα Random Org. Η τελευταία είναι ευρέως γνωστή για τη διεξαγωγή ηλεκτρονικών κληρώσεων μέσω εφαρμογής, κατά την οποία παράγονται τυχαίοι αριθμοί μέσα από ένα καθορισμένο εύρος, διασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο την ορθότητα, τη διαφάνεια και το αδιάβλητο της διαδικασίας. Οι πρώτοι τυχεροί του διαγωνισμού δήλωσαν ενθουσιασμένοι για τα δώρα που έλαβαν.

Τα ονόματα των νικητών και ο αντίστοιχος εξοπλισμός που παρέλαβαν, είναι:
Βαλάντης Πουλούκκας – Γάντια ασφαλείας Ducati για οδήγηση μοτοσυκλέτας αξίας €99
Βάλικο Παρασκευόπουλος – Παπούτσια Ασφαλείας Ducati για οδήγηση μοτοσυκλέτας αξίας €238
Θεοχάρης Θεοχάρους – Polo Shirt Ducati αξίας €63
Μάριος Στυλιανού - Δερμάτινο σακάκι Ducati αξίας €500
Αναστασίου Δήμος – Αμάνικο Σακάκι Ducati αξίας €99
Σωτήρης Αντωνίου – Σακάκι Ασφαλείας Ducati για οδήγηση μοτοσυκλέτας αξίας €500
Παντελής Παντελή – Polo Shirt Ducati αξίας €63
Θεοχάρης Θεοχάρους – Γάντια ασφαλείας Ducati για οδήγηση μοτοσυκλέτας αξίας €99
Πάρης Γεωργιάδης - Παπούτσια Ασφαλείας Ducati για οδήγηση μοτοσυκλέτας αξίας €238 Γεώργιος Γεωργίου - Αμάνικο Σακάκι Ducati αξίας €99
Αλέξανδρος Ζερβός – Ρολόι Ducati αξίας €375

Θα ακολουθήσουν ακόμη δύο κληρώσεις της ΕΚΟ Κύπρου για επιπλέον εξοπλισμό ασφάλειας και αξεσουάρ Ducati, ενώ η μεγάλη κλήρωση που θα αναδείξει τον νέο ιδιοκτήτη της Multistrada της Ducati θα πραγματοποιηθεί μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού στις 30 Σεπτεμβρίου 2021, σε ώρα και ημέρα που θα ανακοινωθεί μέσω της επίσημης σελίδας της ΕΚΟ στο Facebook.