ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΚΟ 70000356

Η ΕΚΟ χορηγός του CNP ASFALISTIKI Cyprus Rally 2016

Στην ομάδα χορηγών του “CNP ASFALISTIKI Cyprus Rally 2016” ανήκει πλέον η ΕΚΟ, η οποία χορηγεί τον εθνικό μας αγώνα μέσω του προϊόντος ΕΚΟ RACING 98. Η συνεργασία του “CNP ASFALISTIKI Cyprus Rally” με την ΕΚΟ κάνει ντεμπούτο από τη φετινή διοργάνωση, εγκαινιάζοντας μια σημαντική συνεργασία με ένα σπουδαίο αθλητικό θεσμό που προβάλλει την Κύπρο στο εξωτερικό.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΚΥΠΡΟΥ ΛΤΔ, κ. Γιώργος Γρηγοράς, δήλωσε με αφορμή την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας: «Μετά από χρόνια επανερχόμαστε στις αθλητικές χορηγίες και καλύτερος τρόπος για να το κάνουμε αυτό είναι μέσω του Εθνικού μας αγώνα, που είναι η σημαντικότερη ετήσια κυπριακή αθλητική διοργάνωση. Στην ΕΚΟ είμαστε υπερήφανοι που πλέον αποτελούμε μέλος της οικογένειας του CNP ASFALISTIKI Cyprus Rally και ευελπιστούμε σε μια πολυεπίπεδη και μεγάλη συνεργασία».

Η ΕΚΟ στηρίζει ως χορηγός τo “CNP ASFALISTIKI Cyprus Rally” μέσω του προϊόντος ΕΚΟ RACING 98. Γι΄ αυτούς που το όχημα τους είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό μέσο μετακίνησης, η ΕΚΟ RACING 98 Formula SF είναι το κατάλληλο εργαλείο.

Η νέα βελτιωμένη φόρμουλα βενζίνης 98 οκτανίων ζωντανεύει το πάθος για οδήγηση, αυξάνοντας την απόδοση και την οδηγική απόλαυση, καθώς: 

  • Μειώνει σημαντικά τις τριβές, πετυχαίνοντας έως και 4% υψηλότερη απόδοση του κινητήρα, περισσότερη ισχύ και καλύτερη επιτάχυνση.
  • Εμποδίζει το σχηματισμό αποθέσεων στις βαλβίδες έως και 100%, διατηρώντας όλο το σύστημα σαν καινούργιο (keep clean).
  • Απομακρύνει πολύ γρήγορα και αποτελεσματικά τις ήδη υπάρχουσες επικαθήσεις (clean up).
  • Μειώνει σημαντικά τις εκπομπές ρύπων, προστατεύοντας το περιβάλλον (μείωση του μονοξειδίου του άνθρακα έως και 15%).
  • Προστατεύει απόλυτα το κύκλωμα τροφοδοσίας καυσίμου και τα αντίστοιχα τμήματα του κινητήρα από διαβρώσεις και σκουριές, με τη βοήθεια ειδικών αντιδιαβρωτικών ουσιών.
  • Περιορίζει τα έξοδα συντήρησης και εξασφαλίζει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής για τον κινητήρα.

Η εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΚΥΠΡΟΥ ΛΤΔ είναι θυγατρική εταιρεία του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε., του μεγαλύτερου εμπορικού και βιομηχανικού ομίλου της Ελλάδας. Στην Κυπριακή αγορά κατέχει σημαντική θέση με συνολικό μερίδιο 32.5% και διαθέτει τα προϊόντα της μέσω δικτύου 94 πρατηρίων με την εμπορική επωνυμία ΕΚΟ.

Το “CNP ASFALISTIKI Cyprus Rally 2016” θα διεξαχθεί μεταξύ 7-9 Οκτωβρίου, με βάση τη Λευκωσία και προσμετρά σε δύο περιφερειακά πρωταθλήματα της FIA. Ο εθνικός μας αγώνας θα είναι ο 10ος και τελευταίος γύρος του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και ο 5ος γύρος του πρωταθλήματος Μέσης Ανατολής.