ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΚΟ 70000356

Η ΕΚΟ κλήρωσε το πρώτο Ford Kuga Trend

Ο κ. Ανδρέας Μιχαήλ είναι ο πρώτος νικητής του διαγωνισμού της ΕΚΟ «Στην ΕΚΟ κερδίζεις πάντα περισσότερα» o οποίος, μετά από κλήρωση, έκανε δικό του το πρώτο από τα πέντε FORD KUGA αξίας €18,900.

Η κλήρωση έγινε την Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου, στα εγκαίνια της Παραμυθούπολης στον Στρόβολο, παρουσία του Δημάρχου Στροβόλου κ. Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, ο οποίος και επιβεβαίωσε την ορθότητα της διαδικασίας της κλήρωσης, του κυρίου Γιώργου Γρηγορά, Διευθύνοντα Σύμβουλου της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Κύπρου και της κυρίας Μαρίνας Τζιακούρη, Συντονίστριας Marketing και Δημοσίων Σχέσεων της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Κύπρου.

Ο διαγωνισμός, που ξεκίνησε στις 8 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 31 Ιανουάριου 2018, κληρώνει κάθε 15 μέρες 1 Αυτοκίνητο Ford Kuga Trend αξίας €18.900. Με κάθε αγορά καυσίμων κίνησης άνω των €25, από οποιοδήποτε πρατήριο της ΕΚΟ, οι πελάτες έχουν το δικαίωμα να λάβουν μέρος σε κληρώσεις για να κερδίσουν 1 από τα 5 αυτοκίνητα Ford Kuga. Συνολικά, 5 τυχεροί, θα κερδίσουν από 1 Αυτοκίνητο Ford Kuga Trend αξίας €18.900!

Μετά το πέρας της κλήρωσης, ακoλούθησε συναυλία των Stavento και της Ήβης Αδάμου.

Το αυτοκίνητο παρέδωσε την Τρίτη, 28 Νοέμβριου στον νικητή ο κ. Γιώργος Γρηγοράς.

Η επόμενη κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στην Παραμυθούπολη, στις 10 Δεκεμβρίου 2017, στις 13:00, όπου και θα ανακοινωθεί ο δεύτερος τυχερός/ή ο/η οποίος/α θα κάνει δικό του ακόμα ένα Ford Kuga.