Η ΕΚΟ κλήρωσε το τελευταίο από τα 4 HYUNDAI i30!

Η Αθανασία Αντωνίου είναι η τέταρτη και τελευταία νικήτρια του διαγωνισμού της ΕΚΟ «Μπορεί να γίνει δικό σου με μόνο €25», που μετά από κλήρωση, κέρδισε το τελευταίο από τα τέσσερα HYUNDAI i30.

Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου, στις 12:45 στο Kings Avenue Mall στην Πάφο. Η κλήρωση έγινε στη παρουσία του κυρίου Γιώργου Γρηγορά, Διευθύνοντος Συμβούλου της Εταιρείας Ελληνικά Πετρέλαια Κύπρου, του κυρίου Ανδρέα Στρατή, Ανώτερου Διευθυντή Πωλήσεων και Marketing της Εταιρείας Ελληνικά Πετρέλαια Κύπρου, της κυρίας Μαρίνας Τζιακούρη, Συντονίστριας Marketing και Δημοσίων Σχέσεων της Εταιρείας Ελληνικά Πετρέλαια Κύπρου και εκπροσώπων των ΜΜΕ.

Ο διαγωνισμός που ξεκίνησε στις 6 Δεκεμβρίου και ολοκληρώθηκε στις 31 Ιανουάριου 2016, έχει χαρίσει σε 4 τυχερούς, 4 HYUNDAI i30, αξίας €15.500 το ένα. Με κάθε αγορά €25 και άνω σε καύσιμα κίνησης και €200 και άνω σε καύσιμα θέρμανσης, από οποιοδήποτε πρατήριο ΕΚΟ, οι πελάτες είχαν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε κληρώσεις για να κερδίσουν 1 από τα 4 αυτοκίνητα HYUNDAI i30.

Στην πρώτη κλήρωση αναδείχθηκε νικήτρια η Στυλιάνα Βασιλείου από τη Λεμεσό, στη δεύτερη ο Νίκος Λουκά από τη Λευκωσία, στην τρίτη ο Constantine Emanouel  από τη Ρουμανία ο οποίος κατοικεί στη Λεμεσό και στην τέταρτη και τελευταία κλήρωση η Αθανασία Αντωνίου από το Αυγόρου. Και οι 4 έκαναν δικό τους από ένα αυτοκίνητο Hyundai i30 απλά ανεφοδιάζοντας από πρατήριο της ΕΚΟ.

Η εκστρατεία στέφθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία, η ανταπόκριση και το ενδιαφέρον των πελατών της ΕΚΟ ήταν πολύ μεγάλο, ξεπερνώντας τις 800,000 συμμετοχές. Η Ελληνικά Πετρέλαια Κύπρου ευχαριστεί τους πελάτες της για την προτίμηση που της δείχνουν και θα συνεχίσει να επιβραβεύει τους πελάτες της με νέα δώρα και διαγωνισμούς.

Περισσότερες πληροφορίες στα πρατήρια ΕΚΟ.