ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΚΟ 70000356

Η ΕΚΟ Κύπρου πρόσφερε άλλο ένα Ford Puma στον 2ο υπερτυχερό του μεγάλου διαγωνισμού της

Ακόμη ένα αυτοκίνητο Ford Puma, συνολικής αξίας €24,500, το δεύτερο κατά σειρά που μοιράζεται στο πλαίσιο του μεγάλου διαγωνισμού “Στην ΕΚΟ καραδοκεί ένα Puma… ένα Ford Puma”, παραδόθηκε από την ΕΚΟ Κύπρου στον μεγάλο τυχερό Νικόλα Πέτρου από Λεμεσό, σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στις 16 Φεβρουαρίου 2022 στο πρατήριο ΕΚΟ στη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού στα Κάτω Πολεμίδια, στη Λεμεσό.

Ο νικητής παρέλαβε με έκδηλη χαρά και συγκίνηση τα κλειδιά του πολυτελούς οχήματος από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΚΟ Κύπρου κ. Γιώργο Γρηγορά, ο οποίος τον ευχαρίστησε για τη συμμετοχή του, καθώς και όλους όσους έχουν ταυτίσει πλέον το ΕΚΟ Smile App με τις καθημερινές τους μετακινήσεις, με αποτέλεσμα η συγκεκριμένη εφαρμογή να συγκαταλέγεται πλέον μεταξύ των δημοφιλέστερων στην Κύπρο. Η κλήρωση είχε πραγματοποιηθεί στις 9 Φεβρουαρίου στον ίδιο χώρο, με τήρηση όλων των απαιτούμενων μέτρων προστασίας κατά του COVID-19. Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Λεμεσού κ. Νίκος Νικολαίδης, ο οποίος κλήρωσε τον τυχερό νικητή, καθώς και ανεξάρτητος νομικός σύμβουλος από το δικηγορικό γραφείο Γιώργος Γιάγκου, για τη διασφάλιση της διαφάνειας στη διαδικασία.

Με έπαθλο άλλα δύο Ford Puma για τον τρίτο και τον τέταρτο νικητή, ο διαγωνισμός συνεχίζεται μέσω της πετυχημένης εφαρμογής ΕΚΟ Smile App, η αποδοχή της οποίας αποδεικνύει ότι το καταναλωτικό κοινό απολαμβάνει στην καθημερινότητά του την καινοτόμα πρόταση της ΕΚΟ Κύπρου. Μέσω του πολυβραβευμένου app και των ανεπτυγμένων ψηφιακών λειτουργιών του, οι πολυάριθμοι χρήστες της εφαρμογής ολοκληρώνουν εύκολα και απλά πλήθος διαδικασιών, όπως η ανέπαφη ενεργοποίηση της αντλίας πρατηρίου ΕΚΟ από το κινητό τους, η αναζήτηση πλησιέστερου πρατηρίου κτλ., αποκτώντας ταυτόχρονα πρόσβαση σε ειδικές εκπτώσεις και προνομιακές τιμές για επώνυμα προϊόντα, αλλά και συμμετέχοντας σε διαγωνισμούς με ξεχωριστά δώρα μοναδικής αξίας, όπως αυτά που προσφέρει η προωθητική ενέργεια “Στην ΕΚΟ καραδοκεί ένα Puma… ένα Ford Puma”.

Έτσι, με τα δύο πρώτα Ford Puma του διαγωνισμού να έχουν ήδη παραδοθεί στους νέους τους κατόχους, η αγωνία κορυφώνεται για το ποια ή ποιος θα είναι η/ο επόμενη/επόμενος υπερτυχερή/υπερτυχερός, που θα καταφέρει - απλώς και μόνο χρησιμοποιώντας το EKO Smile App - να κάνει δικό της/του ένα αυτοκίνητο αξίας €24,500. Ένα όχημα που είναι αναγνωρισμένο στον κόσμο της αυτοκίνησης ως ένα από τα κορυφαία μοντέλα της κατηγορίας του.