ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΚΟ 70000356

Η ΕΚΟ Κύπρου στηρίζει τον Διεθνή Αγώνα Στίβου «Cyprus International Meeting»  • Σταθερά δίπλα σε πρωτοβουλίες που προάγουν την αριστεία και την ευγενή άμιλλα η ΕΚΟ.

 

  • Το διεθνές μίτινγκ θα διεξαχθεί την Τρίτη, 10 Μαΐου 2022, στο «Τσίρειο Στάδιο» της Λεμεσού και μέχρι στιγμής επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο και μόλις πρόσφατα Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κλειστού Στίβου- στο άλμα σε μήκος, Μίλτος Τεντόγλου.


 

 


Λευκωσία 30 Μαρτίου 2022 – Στηρίζοντας πρωτοβουλίες που προάγουν τις αξίες της αριστείας και της ευγενούς άμιλλας που πρεσβεύει με τον καλύτερο τρόπο ο αθλητισμός, η ΕΚΟ Κύπρου ενισχύει το έργο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Στίβου που διοργανώνει τον πρώτο Διεθνή Αγώνα Στίβου. Ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη του κοινού - η εταιρεία βρίσκεται σταθερά δίπλα σε προσπάθειες που ανεβάζουν το επίπεδο του κυπριακού αθλητισμού.

 

Το σήμα της ΕΚΟ, που στηρίζει το διεθνή αγώνα ως πλατινένιος χορηγός, θα βρίσκεται στην επίσημη εμφάνιση των αθλητών που θα συμμετάσχουν με σκοπό να διακριθούν, να χαρίσουν θέαμα στο κοινό, συγκινήσεις και πολλά ρεκόρ. Σε δημοσιογραφική διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 22 Μαρτίου, η ΚΟΕΑΣ (Κυπριακή Ομοσπονδία Ερασιτεχνικού Αθλητισμού Στίβου) παρουσίασε το 1ο διεθνές μίτινγκ, με την επωνυμία «Cyprus International Meeting», το οποίο εντάχθηκε στα European Permit Meetings της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

Αναφερόμενος στη στήριξη του αγώνα από -την ΕΚΟ Κύπρου, ο κ. Ιωάννης Δοράτης, Οικονομικός Διευθυντής της εταιρείας, σημείωσε: «Γνωρίζουμε πολύ καλά την προσπάθεια που χρειάζεται για να πρωταγωνιστείς και να παραμείνεις στην κορυφή. Το δίκτυό μας, κατέχει με διαφορά την πρώτη θέση στα καύσιμα κίνησης διασφαλίζοντας με συνέπεια την ενεργειακή αυτονομία της Κύπρου με ποιοτικά καύσιμα και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Το ελάχιστο που έχουμε να κάνουμε είναι να στηρίξουμε και να επιβραβεύσουμε τους αθλητές μας. Ευχόμαστε στους διοργανωτές να πετύχουν τους στόχους τους καθιερώνοντας τη διοργάνωση και προβάλλοντας την Κύπρο στον κλασσικό αθλητισμό. Στις αθλήτριες και τους αθλητές μας ευχόμαστε να πετύχουν τους στόχους τους και να καταγράψουν τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις. Εμείς θα είμαστε δίπλα τους να τους χειροκροτήσουμε!».

Το 1ο διεθνές μίτινγκ, με την επωνυμία «Cyprus International Meeting» θα διεξαχθεί την Τρίτη, 10 Μαΐου 2022, στο «Τσίρειο Στάδιο» της Λεμεσού. Στη μεγάλη συνάντηση έχουν προσκληθεί διάσημα ονόματα του ελληνικού και ευρωπαϊκού στίβου και μέχρι στιγμής η πιο ελκυστική αποδοχή συμμετοχής είναι αυτή του χρυσού Ολυμπιονίκη του Τόκιο και μόλις πρόσφατα Παγκόσμιου Πρωταθλητή Κλειστού Στίβου, στο άλμα σε μήκος Μίλτου Τεντόγλου!

 

Σχετικά με την Ελληνικά Πετρέλαια Κύπρου Ltd (ΕΚΟ)

Η Ελληνικά Πετρέλαια Κύπρου Ltd. είναι κατά 100% θυγατρική του Ομίλου Ελληνικά Πετρέλαια. Η Εταιρία δραστηριοποιείται στην εισαγωγή, αποθήκευση, διακίνηση και εμπορία υγρών καυσίμων, λιπαντικών και υγραερίου, χύμα αλλά και εμφιαλωμένου, σε εμπορικούς και βιομηχανικούς πελάτες. Το δίκτυο πρατηρίων της Ελληνικά Πετρέλαια Κύπρου, με το γνωστό σήμα ΕΚΟ, κατέχει με διαφορά την πρώτη θέση στα καύσιμα κίνησης. Η εταιρεία ανέλαβε τη μετακίνηση των εγκαταστάσεων πετρελαιοειδών και υγραερίου από το παραλιακό μέτωπο της Λάρνακας στο Βασιλικό, μια επένδυση που στην πλήρη ανάπτυξή της θα ξεπεράσει τα 50 εκατομμύρια ευρώ. Η συνεισφορά της Ελληνικά Πετρέλαια Κύπρου στην αγορά εργασίας είναι εξίσου σημαντική: περισσότεροι από 1,500 εργαζόμενοι απασχολούνται άμεσα ή έμμεσα στην εταιρία και τις συνεργαζόμενες με αυτήν εταιρίες και πρατήρια με σήμα της ΕΚΟ.

Σχετικά με τον Όμιλο Εταιρειών Ελληνικά Πετρέλαια

Ο Όμιλος Εταιρειών Ελληνικά Πετρέλαια που είναι εισηγμένος στο χρηματιστήριο Αθηνών και Λονδίνου, κατατάσσεται στις 100 μεγαλύτερες ενεργειακές εταιρίες παγκοσμίως και πρωταγωνιστεί στις ενεργειακές εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης με κύκλο εργασιών περισσότερα από 10 δισεκατομμύρια ευρώ, έδρα την Ελλάδα και παρουσία σε πολλές χώρες της περιοχής. Οι δραστηριότητες του καλύπτουν ευρύ φάσμα στον ενεργειακό κλάδο με ιδιόκτητα διυλιστήρια και δίκτυα πρατηρίων καυσίμων, παραγωγή και εμπορία πετροχημικών, έρευνα για υδρογονάνθρακες και παραγωγή και εμπορία ηλεκτρικής ενέργειας. Πρόσφατα ανακοινώθηκε η νέα στρατηγική του Ομίλου που τον φέρνει να αναπτύσσεται στο κλάδο της νέας ενέργειας με σημαντικές επενδύσεις στη μείωση του ανθρακικού του αποτυπώματος.