ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΚΟ 70000356

Η ΕΚΟ, μaς βάζει στους ρυθμούς του μηχανοκίνητου αθλητισμού

Πάθος και δύναμη στην αγωνιστική πίστα του 3ου Τime Αttack από την EKO!

Η ΕΚΟ Κύπρου στήριξε για άλλη μια φορά, ως βασικός χορηγός, τη διεξαγωγή του Παγκύπριου Πρωταθλήματος “Time Attack”, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση έχει πλέον εξελιχθεί σε θεσμό για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, με τους συμμετέχοντες οδηγούς να διεκδικούν με πάθος την επίτευξη του καλύτερου δυνατού χρόνου. Στην προσπάθειά τους αυτή έχουν ως σύμμαχο την “ΕΚΟ RACING 100”, τη μόνη βενζίνη 100 οκτανίων στην Κύπρο, που κάνει ακόμη πιο απολαυστικές τις συναρπαστικές αυτές διαδρομές, για τους απανταχού λάτρεις του αθλήματος!

Στον 3ο κατά σειρά Αγώνα του Παγκύπριου Πρωταθλήματος “Τime Αttack από την EKO”, που πραγματοποιήθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου, οι θεατές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ασταμάτητο θέαμα από τους διαγωνιζόμενους οδηγούς που έτρεξαν στη μοναδική πίστα ταχύτητας που λειτουργεί στην Κύπρο, την Achna Speedway.

Συνολικά έλαβαν μέρος σαρανταένας (41) οδηγοί από διάφορες κατηγορίες, ενώ τον αγώνα παρακολούθησαν μαζικά και σε συνθήκες απόλυτης ασφάλειας, εκατοντάδες φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού μαζί με τα παιδιά τους, δημιουργώντας μια φαντασμαγορική και άκρως εορταστική ατμόσφαιρα στην πίστα.

Τους νικητές βράβευσε η κα Μαρίνα Τζιακούρη, Συντονίστρια Μάρκετινγκ της ΕΚΟ Κύπρου.

Η πρωτοβουλία στήριξης του Παγκύπριου Πρωταθλήματος “Time Attack” εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος χορηγιών της ΕΚΟ, με το οποίο αποδεικνύει έμπρακτα τη στήριξή της στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, παρέχοντας παράλληλα και στο φίλαθλο κοινό την ξεχωριστή ευκαιρία να ζήσει από κοντά μία μοναδική εμπειρία 100 Οκτανίων, που μόνο η “ΕΚΟ Racing 100” μπορεί να προσφέρει!