ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΚΟ 70000356

Η ΕΚΟ παρέδωσε το πρώτο HYUNDAI i30

Η Στυλιάνα Βασιλείου είναι η πρώτη νικήτρια του διαγωνισμού της ΕΚΟ “Μπορεί να γίνει δικό σου με μόνο €25” η οποία, μετά από κλήρωση, έκανε δικό της το πρώτο από τα τέσσερα HYUNDAI i30.

Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου, το απόγευμα, στο πρατήριο Ramoil Αγλαντζιάς, παρουσία του Διευθύνοντα Συμβούλου κ. Γιώργου Γρηγορά, της Εταιρείας Ελληνικά Πετρέλαια Κύπρου Λτδ και του Αστυνομικού Διευθυντή  του Τμήματος Τροχαίας Αρχηγείου, Αστυνόμου Α΄ κ. Γιαννάκη Χαραλάμπους. Παρόντες ήταν επίσης ο κ. Αντρέας Στρατής, Ανώτερος Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing, η κα Μαρίνα Τζιακούρη, Συντονίστρια Marketing και Δημοσίων Σχέσεων και ο κ. Κρις Χριστοδούλου Διευθυντής Operations και Τεχνικών Υπηρεσιών της CTC Group.

Το αυτοκίνητο παρέδωσε την Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου στη νικήτρια ο κ. Γιώργος Γρηγοράς. Ο διαγωνισμός έχει ξεκινήσει τη Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου και χαρίζει 4 HYUNDAI i30, αξίας €15.500.  Με κάθε αγορά €25 και άνω σε καύσιμα κίνησης ή €200 και άνω σε καύσιμα θέρμανσης, από οποιοδήποτε πρατήριο ΕΚΟ, οι πελάτες έχουν την ευκαιρία να  λάβουν μέρος σε κληρώσεις για να κερδίσουν 1 από τα 4 αυτοκίνητα HYUNDAI i30.  Οι κληρώσεις θα γίνονται κάθε 2 εβδομάδες. Η εκστρατεία θα διαρκέσει συνολικά 8 εβδομάδες και θα ολοκληρωθεί στις 31 Ιανουαρίου 2016.