ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΚΟ 70000356

Η ΕΚΟ Racing 98 έτρεξε μαζί με τους πρωταθλητές στο Πισσούρι!

Με την ενέργεια της EKO Racing 98, οι δύο οδηγοί Στέλιος Κυθρεώτης και Κώστας Πατσουρέας οδηγήθηκαν στη νίκη, , στον αγώνα «Ανάβαση Πισσουρίου» που διεξάχθηκε την Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2015.

Συγκεκριμένα, ο οδηγός Στέλιος Κυθρεώτης, με Honda Civic αναδείχθηκε πρωταθλητής στη μικρή κατηγορία RC ST1, ενώ ο πρωταθλητής αναβάσεων Ελλάδας Κώστας Πατσουρέας, με Mitsubishi Lancer Evo 9 τερμάτισε πρώτος στην κατηγορία RC.E2.

 

Η ΕΚΟ υποστηρίζει το μηχανοκίνητο αθλητισμό, με τη νέα βελτιωμένη EKO Racing 98, το καύσιμο το οποίο πετυχαίνει καλύτερη απόδοση του οχήματος.

 

Συγκεκριμένα:

  • μειώνει σημαντικά τις τριβές πετυχαίνοντας έως και 4% υψηλότερη απόδοση του κινητήρα, σε σχέση με κοινό καύσιμο 95 οκτανίων χωρίς ειδικά πρόσθετα, με αποτέλεσμα έως και 4% περισσότερη ισχύ και καλύτερη επιτάχυνση.
  • Εμποδίζει το σχηματισμό αποθέσεων στις βαλβίδες, έως και 100%, διατηρώντας όλο το σύστημα σαν καινούργιο (keep clean).
  • Απομακρύνει πολύ γρήγορα και αποτελεσματικά τις ήδη υπάρχουσες επικαθήσεις (clean up).
  • Μειώνει σημαντικά τις εκπομπές ρύπων προστατεύοντας το περιβάλλον (μείωση του μονοξειδίου του άνθρακα έως και 15%).
  • Προστατεύει απόλυτα το κύκλωμα τροφοδοσίας καυσίμου και τα αντίστοιχα τμήματα του κινητήρα από διαβρώσεις και σκουριές με τη βοήθεια ειδικών αντιδιαβρωτικών ουσιών.
  • Περιορίζει τα έξοδα συντήρησης και εξασφαλίζει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής για τον κινητήρα.

 

Τα τρόπαια παρέδωσε στους πρωταθλητές, η Μαρίνα Τζιακούρη Marketing και PR Coordinator της εταιρείας Ελληνικά πετρέλαια Κύπρου, ενώ παράλληλα τα κορίτσια της ΕΚΟ έδωσαν ενημερωτικό στους παρευρισκόμενους.