ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΚΟ 70000356

Μοναδική οδηγική εμπειρία 100 οκτανίων στην Αυστρία για τους νικητές του διαγωνισμού ΕΚΟ racing 100

10 τυχεροί του διαγωνισμού «ΕΚΟ RACING 100» που πραγματοποιήθηκε την χρονιά που πέρασε, είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν φέτος στο Spielberg Βιέννη της Αυστρίας και είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μια συναρπαστική εμπειρία. Οδήγησαν πραγματική Formula 4 και ένιωσαν την απόλυτη οδηγική εμπειρία σε μια επαγγελματική πίστα 4,318 χιλιομέτρων!

Η ΕΚΟ RACING 100 είναι η μοναδική βενζίνη 100 οκτανίων αυτή τη στιγμή στην Κύπρο. Τα πλεονεκτήματα της νέας φόρμουλας με δύναμη 100 οκτανίων είναι πολλά. Μεταξύ άλλων είναι η αύξηση της απόδοσης του κινητήρα με αποτέλεσμα την αύξηση της ισχύος, μείωση στην κατανάλωση καυσίμου και σημαντική μείωση τριβών στον κινητήρα.

Οι 4 πρώτοι νικητές επέστρεψαν ενθουσιασμένοι μιλώντας για εμπειρία ζωής κι ευχαρίστησαν την ΕΚΟ για το μεγάλο δώρο που περιλάμβανε αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή σε ξενοδοχείο στη Βιέννη, μεταφορικά από και προς την πίστα και φυσικά τη δυνατότητα να οδηγήσουν την πραγματική Formula 4. Η ΕΚΟ εύχεται καλό ταξίδι και στους απομένοντες τυχερούς!

Δείτε αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό με τις μοναδικές στιγμές που έζησαν ο Μάριος Σοφοκλέους και ο Κωνσταντίνος Ιωάννου, ο Παναγιώτης Βαρνάβα και ο Δημήτρης Καρσός, στο ταξίδι που τους πρόσφερε η ΕΚΟ.