ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΚΟ 70000356

Πάθος και δύναμη στην αγωνιστική πίστα του 4ου “Τime Αttack” από την EKO!

Η ΕΚΟ Κύπρου στήριξε ξανά, τη διεξαγωγή του 4ου Παγκύπριου Πρωταθλήματος “Time Attack”.

Ο προτελευταίος αγώνας του πρωταθλήματος, o οποίος τελεί υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27 Οκτωβρίου στη μοναδική πίστα ταχύτητας στην Κύπρο, την «Achna Speedway».

Ακόμη ένα πρωτάθλημα με πολλές συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες, όπου οι οδηγοί διαγωνίστηκαν στην πίστα με στόχο τον καλύτερο δυνατό χρόνο, έχοντας ως σύμμαχό τους τις εξαιρετικές επιδόσεις της “EKO Racing 100”, της μοναδικής βενζίνης 100 οκτανίων στην Κύπρο.

Οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού είχαν τη μοναδική ευκαιρία να απολαύσουν γρήγορα και δυναμικά περάσματα από αγωνιστικά αυτοκίνητα και να ζήσουν από κοντά την ένταση του αγώνα, αλλά και το πάθος και τη δύναμη των διαγωνιζόμενων οδηγών.

Η υποστήριξη του πρωταθλήματος “Time Attack” αποδεικνύει έμπρακτα το ουσιαστικό ενδιαφέρον της EKO Κύπρου για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, παρέχοντας παράλληλα στο κοινό μια ξεχωριστή εμπειρία και την ευκαιρία να παρακολουθήσει ένα μοναδικό θέαμα 100 οκτανίων.

Με αυτή τη στήριξη, η ΕΚΟ, προσυπογράφει και την ακλόνητη πίστη της στις αρχές των συμμετεχόντων, που ταυτίζονται απόλυτα με τις εταιρικές της αξίες. Τον υγιή ανταγωνισμό και τη συνεχή προσπάθεια για διάκριση.

Η κα. Μαρίνα Τζιακούρη, συντονίστρια Marketing της ΕΚΟ Κύπρου, παρευρέθηκε στην εκδήλωση και απένειμε τα βραβεία στους νικητές.