ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΚΟ 70000356

Τελετή Βράβευσης Υπαλλήλων Πρατηρίων

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 19 Μαρτίου 2017, η Τελετή Βράβευσης Υπαλλήλων των Πρατηρίων που ξεχώρισαν με την απόδοση τους μέσα στο 2016. Ταυτόχρονα, βραβεύτηκαν και όσοι υπάλληλοι συμπλήρωσαν περισσότερα από 20 χρόνια υπηρεσίας σε πρατήρια της ΕΚΟ.

Το πρόγραμμα Εκπαίδευσης Υπαλλήλων ξεκίνησε πριν από πέντε χρόνια, με σκοπό να συνδράμει στις προσπάθειες των εργαζομένων ώστε να βελτιώσουν το έργο τους στον τομέα της εξυπηρέτησης των πελατών. Στη συνέχεια το πρόγραμμα αναβαθμίστηκε, με τη δημιουργία της «Ακαδημίας Υπαλλήλων ΕΚΟ».

Η «Ακαδημία Υπαλλήλων ΕΚΟ» προσφέρει σε όλους τους εργαζόμενους των πρατηρίων την ευκαιρία να εμπλουτίσουν και να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους στο αντικείμενό τους, να παραμείνουν σε επαφή με τις ραγδαίες εξελίξεις που συντελούνται στο χώρο της Ενέργειας και να συνεισφέρουν ακόμη πιο ουσιαστικά στην ανταγωνιστικότητα της Εταιρείας.

Κατά την φετινή Τελετή, βραβεύτηκαν:
• Δεκαέξι (16) άριστοι υπάλληλοι που ξεχώρισαν το 2016, μετά από τις αξιολογήσεις των εκπαιδευτών κατά τις επισκέψεις τους στα πρατήρια.
• Είκοσι δύο (22) υπάλληλοι που συμπλήρωσαν υπηρεσία πέραν των 20 χρόνων σε πρατήρια ΕΚΟ.
• Ολόκληρη η ομάδα ενός πρατήριου, που με δική τους πρωτοβουλία διοργάνωσε εκδήλωση προώθησης πωλήσεων.

Στόχος της «Ακαδημίας Υπαλλήλων ΕΚΟ» είναι η συνεχής επιμόρφωση των Πρατηριούχων / Διαχειριστών και Υπαλλήλων των Πρατηρίων σε δεξιότητες που απαιτούνται για την επιτυχή ολοκλήρωση των εργασιών στο χώρο του πρατηρίου, προσφέροντας ταυτόχρονα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση στους πελάτες της Εταιρείας, σε ένα καθ’ όλα ασφαλές περιβάλλον.