ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΚΟ 70000356

Τυχεροί νικητές 3ου Εκπαιδευτικού σεμιναρίου City’s A.R.T. του προγράμματος “EKO Safe Rider Club”

Στο πλαίσιο των διαχρονικών πρωτοβουλιών που αναλαμβάνει η ΕΚΟ Κύπρου για τη μείωση των τροχαίων οδικών ατυχημάτων, πραγματοποιήθηκε στις 26 και 27 Οκτωβρίου το τρίτο και τελευταίο σεμινάριο εκπαίδευσης μοτοσικλετιστών City’s A.R.T., του προγράμματος “EKO Safe Rider Club” για το 2019. Το City’s A.R.T., που διεξάγεται υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μοτοσικλετιστών, δίνει έμφαση στην ευαισθητοποίηση των δικυκλιστών αναφορικά με τη σωστή και ασφαλή οδήγηση.

Με την ολοκλήρωση των σεμιναρίων αναδείχθηκαν - μέσω κλήρωσης - και οι τυχεροί συμμετέχοντες στους οποίους διανεμήθηκαν τα έπαθλα, που ήταν μία ολοκληρωμένη στολή ασφάλειας και δέκα κράνη full-face. Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΚΟ Κύπρου κ. Γιώργος Γρηγοράς και ο Γενικός Γραμματέας της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μοτοσικλέτας κ. Άδωνις Χριστοφίδης.

Στην ΕΚΟ πιστεύουμε πως με τη σωστή οδηγική συμπεριφορά συμβάλλουμε στη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων. Προς αυτή την κατεύθυνση, προσφέρουμε στα μέλη του “EKO Safe Rider Club” το σεμινάριο εκπαίδευσης του City’s A.R.T., το οποίο αποτελεί το μοναδικό πρόγραμμα με πραγματικά στατιστικά στοιχεία στη μείωση των ατυχημάτων. Μέχρι σήμερα, έχουν πραγματοποιηθεί περισσότερα από 20 εκπαιδευτικά σεμινάρια και εκπαιδεύτηκαν συνολικά πέραν των 550 μοτοσικλετιστών.