ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΚΟ 70000356

Η ΕΚΟ στηρίζει την οικονομία, συμβάλλει στην κοινωνική υπευθυνότητα.Η ΕΚΟ για μια φορά ακόμη διακρίθηκε για την προσφορά της στον κοινωνικό τομέα και ειδικότερα στον τομέα που αφορά στην υγεία των παιδιών και των εφήβων.

Στην εκδήλωση «Η νίκη εναντίον του καρκίνου: Πότε και πώς; » που διοργανώθηκε από το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Ελπίδα με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του καρκίνου στα παιδιά και τους εφήβους, Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016 στις 6μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Προεδρικού Μεγάρου στη Λευκωσία, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΚΟ Κύπρου, κύριος Γιώργος Γρηγοράς, παρέλαβε το βραβείο για την ΕΚΟ, για την πολύτιμη προσφορά της στο ίδρυμα ΕΛΠΙΔΑ, για παιδιά με καρκίνο και λευχαιμία.

Η εκδήλωση που τελέστηκε υπό την αιγίδα της κυρίας Άντρης Αναστασιάδη, συζύγου του Προέδρου της Δημοκρατίας και Επιτίμου Προέδρου του Ιδρύματος Ελπίδα, και του Προέδρου του Ιδρύματος, Δρα. Λοΐζο Λοΐζου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Προεδρικού Μεγάρου, είχε την στήριξη της Παιδιατρικής Εταιρείας Κύπρου, του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου, της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και της Ιατρικής Σχολής του  Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου.

Μεταξύ άλλων την εκδήλωση χαιρέτησε και ο Έντιμος Υπουργός Υγείας, κύριος Γιώργος Παμπορίδης. Η ΕΚΟ χορήγησε την εκδήλωση «Η νίκη εναντίον του καρκίνου: Πότε και πώς; » στο πλαίσιο του  ειδικού προγράμματός της Εταιρικής και Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ).

Όπως είναι γνωστό, αναπόσπαστο μέρος της κουλτούρας και της στρατηγικής της ΕΚΟ Κύπρου αποτελεί η προσφορά και στάση ευθύνης προς το κοινωνικό σύνολο.