ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΚΟ 70000356

Χριστουγεννιάτικη μαγεία με ΕΚΟ

Μια παραμυθένια μέρα, με τίτλο «Χριστουγεννιάτικη μαγεία» διοργάνωσε η ΕΚΟ για περισσότερες από 200 άπορες οικογένειες της επαρχίας Λευκωσίας, την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016, στην Παραμυθούπολη, στη Λευκωσία.

Η Εταιρεία Ελληνικά Πετρέλαια Κύπρου συνεργάστηκε με τα κοινοτικά συμβούλια και τα σχολεία χωριών της επαρχίας Λευκωσίας και προσκάλεσε τις  άπορες οικογένειες σε μια «Παραμυθένια μέρα με την ΕΚΟ».

Οι οικογένειες μεταφέρθηκαν στον χώρο με λεωφορεία, προσφορά της ΕΚΟ, για να περάσουν μαζί μια όμορφη μέρα και να χαρούν τη γιορτινή ατμόσφαιρα της Παραμυθούπολης. Η ομάδα της ΕΚΟ βρισκόταν στο χώρο από το πρωί, για να ετοιμάσει δώρα για μικρούς και μεγάλους, αλλά και να ετοιμάσει μια ζεστή υποδοχή.  Παρόντες στην εκδήλωση ήταν επίσης ο κύριος Ρομπέρτο Καραχάνας Γενικός Διευθυντής Εγχώριας & Διεθνούς Εμπορίας του ομίλου, ο κύριος Γιώργος Γρηγοράς Διευθύνων σύμβουλος της Ελληνικά Πετρέλαια Κύπρου και η κυρία Όλγα Τσαλόγλου, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικά Πετρέλαια Κύπρου. 

Με την άφιξή των καλεσμένων στο χώρο τα ξωτικά της ΕΚΟ φωτογραφίζονταν με τους μικρούς φίλους και σκορπούσαν γέλιο με τα πειράγματά τους.  Παράλληλα, ο ξυλοπόδαρος της ΕΚΟ διασκέδασε τα παιδιά φτιάχνοντας μπαλονοκατασκευές.

Στόχος της Εταιρείας ήταν να προσφέρει την χαρά των Χριστουγέννων και τη μαγεία του παιχνιδιού, στα παιδιά που το έχουν ανάγκη περισσότερο.  Γονείς και παιδιά, από διάφορα χωριά της επαρχίας Λευκωσίας, απόλαυσαν άφθονο παιχνίδι στον μαγικό χώρο της παραμυθούπολης, φαγητό αλλά και πλούσια δώρα, όλα προσφορά της ΕΚΟ.