ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΚΟ 70000356

Βράβευση από τον Μη Κυβερνητικό Οργανισμό REACTION -Youth for the Prevention

Στις 14 Ιουνίου, στις 11:00πμ, στο Προεδρικό Μέγαρο (Αίθουσα Εκδηλώσεων), σε αναγνώριση της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που επιδεικνύει η ΕΚΟ στην Κύπρο, πραγματοποιήθηκε τιμητική βράβευση, στο πλαίσιο της Εθνικής Αιμοδοσίας Νεολαίας 2016, με την παρουσία της κ. Άντρης Αναστασιάδη, Υπουργών, Βουλευτών και άλλων αξιωματούχων.

Η ΕΚΟ με την ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του REACTION -Youth for the Prevention τιμήθηκε ως συνεργάτης που στήριξε τις προσπάθειες του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού για την επίτευξη ενός καλύτερου μέλλοντος για τους νέους της Κύπρου, την περίοδο 2015-2016.

Η βράβευση που αποτελεί τη συνέχεια του θεσμού των REACTION Excellence Awards αποτελεί σταθμό στην κοινωνική και επιχειρηματική ζωή της Κύπρου μιας και αναγνωρίζει και βραβεύει ιδιωτικούς, κρατικούς και ημικρατικούς οργανισμούς που έχουν προσφέρει στην κυπριακή κοινωνία.

Όπως χαρακτηριστικά ελέχθη είναι ιδιαίτερα σημαντική η κοινωνική προσφορά, οργανισμών και ατόμων, τη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύει η Κύπρος, και σίγουρα ο εθελοντισμός αλλά και η προσφορά είναι δυο αλληλένδετες πράξεις με την ευημερία και την ανάπτυξη της χώρας.

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν 12 οργανισμοί για τη διαχρονική και αποδοτική συνεργασία τους με τον μη κυβερνητικό οργανισμό REACTION-Youth for the Prevention, για την περίοδο 2015-2016. Εκ μέρους της ΕΚΟ το βραβείο παρέλαβε ο κ. Ανδρέας Στρατής, Ανώτερος Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing της εταιρείας.