ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΚΟ 70000356

H EKO Κύπρου «υιοθέτησε» την αθλήτρια Ναταλία Ευαγγελίδου στο «Δρόμο προς το Τόκιο 2020»

Την 28χρονη αθλήτρια του στίβου (800μ & 1500μ) Ναταλία Ευαγγελίδου, η οποία πρόσφατα κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στο 1500ρι γυναικών στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στο Πράβετς της Βουλγαρίας «υιοθέτησε» η ΕΚΟ Κύπρου, στο πλαίσιο του χορηγικού προγράμματος της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΚΟΕ) με τίτλο «Υιοθετήστε έναν αθλητή στο δρόμο για το Τοκιο 2020»

Η επισημοποίηση της χορηγικής στήριξης έγινε στα γραφεία της ΕΚΟ Κύπρου παρουσία του Διευθύνοντος Σύμβούλου της ΕΚΟ Κύπρου κ. Γιώργου Γρηγορά, της πρώην αθλήτριας και Λειτουργού της ΚΟΕ κ. Άντρης Σιάλου και της αθλήτριας κ. Ναταλίας Ευαγγελίδου. Σε δηλώσεις του κατά την υπογραφή της χορηγικής στήριξης ο κ. Γιώργος Γρηγοράς ανέφερε ότι «Αντιλαμβανόμενοι καλά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στα πλαίσια της απαιτητικής προετοιμασία τους οι Κύπριοι αθλητές, αποφασίσαμε όπως στηρίξουμε έμπρακτα την προσπάθεια τους μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος της ΚΟΕ. Άλλωστε, η επιτυχία των Κύπριων αθλητών αποτελεί το καλύτερο παράδειγμα για τη Νέα Γενιά αλλά την καλύτερη διαφήμιση για την πατρίδα μας. Εύχομαι τα καλύτερα στη Ναταλία δηλώνοντας ότι η ΕΚΟ Κύπρου θα είναι δίπλα της στο δρόμο για το Τόκιο!».

H EKO Κύπρου προτίθεται να συνεχίσει να στηρίζει ενέργειες που προάγουν τις αρχές και αξίες της αριστείας και της ευγενούς άμιλλας που πρεσβεύει κατά τον καλύτερο τρόπο ο αθλητισμός.